Tíz éve dolgozom egy helyen, most gyesen vagyok, a gyes idején dolgozhatom más munkahelyen? (tudásbázis kérdés)
6. tiata
2010. máj. 31. 21:31
Igen,barátnőmnek könnyen ment,3 hónapig dolgozott GYES idején máshol.
5. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 1. - Monácska30)
2010. máj. 31. 21:25
A jelenlegi munkaadódnak be kell jelentened, hogy máshol szeretnél dolgozni. Általában nem mennek bele, nagyon bonyolult dolog.
De ha mégis, a potenciális munkahelyeden is szólnod kell, hogy más munkáltatód is van.
4. wanda8
2010. máj. 31. 12:28
sziasztok!Ez a téma engem is érdekel.mert nekem is júliusban lejár a GYED és elszeretnék a GYES ideje alatt menni dolgozni de nem oda ahonnan szülni eljöttem.Jó lenne tudni,hogy ezt valóban lehet e!?
3. Ministry
2010. máj. 31. 12:19
Szerintem nem lehet.
Vagyis igen, csak utána nem hiszem, hogy köteles a régi munkáltató visszavenni.
2. monácska30
2010. máj. 31. 12:07
tehát nem a saját munkahelyemen,(bár visszavárnak) mégis addig kipróbálnék mást is, lehet?
1. monácska30
2010. máj. 31. 12:06
Tíz éve dolgozom egy helyen, most gyesen vagyok, a gyes idején dolgozhatom más munkahelyen?
További ajánlott fórumok:
- Van olyan szó, amit a családod használ, de suliban, munkahelyen nem értették, hogy miről beszélsz?
- Mit jelent, ha egy munkahelyen az ISO ellnőriz? Kik ők?
- Korrekt egy munkahelyen a szelektív céges karácsony?
- Munka és várandósság: Benzinkúton dolgozom. Szerintetek dolgozhatom az első 4-5 hónapban?
- Mit tegyek? 1 éve dolgozom a munkahelyemen, de nem nagyon beszélnek velem, napi 1-2 mondat kivételével.
- Mit tennél, ha a munkahelyeden nem fogadnak el? Már 1,5 éve dolgozom, de nincs kommunikáció köztünk (csak a legfontosabb munkáról)