Ugye aki munkanélküli és kapja a segélyt, 3 havonta jelentkezni kell a munkaügyiben, de olyankor mit kell vinni magunkkal? (tudásbázis kérdés)
Jogos!:))
Akkor; cigi, rágó üdítő, ja, és a kiskönyv. D
Csak a kiskönyved kell. Nem kell beleírni semmit, már nincs az a rendszer...
Ők pecsételnek és annyi. Nálunk is 3 havonta kell bemenni.
És miért nem jelentkeztél munkára sehol? nem keresel állást? Akkor minek neked az álláskeresési támogatás?
A kiskönyvet kell vinni és bele kell írni, hogy hova jelentkeztél az eltelt időszak alatt...
Nálunk 3 havonta hívnak vissza, és mostmár kell személyi ls lakcímkártya is. Nálatok nem biztos, hogy kell, de azért nem baj, ha az irataid nálad vannak :)
Páromnak is könyvecskéje van, ő is szokott beírni. Keres a neten közelben lévő akármiket és beírja.
Nekem csak egy papírt adtak, nem a komplett könyvet. Arra nem szoktam semmit beírni, nem szóltak még.
Holnap kell mennem, de nem jelentkeztem semmilyen munkára, csak így simán jelentkezni kell.
Akkor az a munkakereső könyv kell csak? Személyi igazolvány is gondolom?
Azt ráírják a könyvedre mikor kell jelentkezned, mert nem biztos, hogy 3 havonta, lehet havonta is. A munkakereső könyvecskédet kérik, hogy bepecsételjék, megjelentél, valamint megnézik milyen munkára jelentkeztél!
Találj minél előbb munkát, kívánom Neked!
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Lesz következménye, ha nem jelentkezek a megadott időben a munkaügyi központban?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Mi történik, ha nem jelentkeztem le a munkaügyi központban?
- Nemrég mondtam fel 25 év után, ha jelentkezem a munkaügyiben kötelező a közmunka vagy van átképzés is?
- Munkaügyi központba mikor kell jelentkezni?