Úgy idegesítenek az emberek..... (beszélgetés)
Az egyik naplóban olvastam egy gondolatot, amit nem tudok kiverni a fejemből:
Valahogy így szólt:
Képzeld azt, hogy egy hangversenyteremben vagy bezárva, szól egy nagyon kellemes zene, de eszedbe jut, hogy vajon mielőtt eljöttél otthonról eloltottad-e a leves alatt a gázt?És ettől a pillanattól kezdve idegeskedsz és hiába hallod ugyanazt a zenét a teremben, nem tudod élvezni.
És sokan így élik az életüket.....
Valahogy találó most ez rám...de nem tudom miért???
Legalább nem vagyok ezzel egyedül. :)
Mindenki idegesít, vagy csak bizonyos emberek? Azért kérdem, mert nálam az ostoba cicababák előnyt élveznek ebből a szempontból. :)
fogjuk rá nem teljesen egyedül. de hogy úgy mondjam nem egészen emberi segítség.
meditációkkal rengeteg gátlást, falat sikerült lebontanom.
Igen, jöhet mélyről, a gyerekkorból ..... a tudatalattiból ..... ne add fel, feloldható! :o))
Egyedül dolgozol rajta, vagy kértél segítséget?
sajnos nálam ez nagyon mélyről jövő dolog.. egész kicsi korom óta lenéztem az embereket. pedig nem erre tanítottak. ez bennem van.. nekem kell leküzdeni.
de igazad van. csak szép sorban.. :)
:oDDDDDDDDDDD
A felsőbbrendűség érzés csak a felszín ..... :o))
.... csak szép sorjában .... lépésenként .... :o))
felsőbbrendűségi érzetem csökkent ezzel egyenes arányban.. :D
hosszú az út még....
Ez jó hír! :o))
És magaddal hogy állsz? :o))
ebben biztos vagyok. a mikéntjét még kutatom de jól elbújt.. na mindegy egyszer megtalálom :)
Már egyre kevésbé gyűlölöm az emberi fajt és nem nézem hitvány féregnek mint pár éve.. haladok azért :)
engem nem,csak mindenki hagyjon nyugton :)))
(hoxásokra nem vonatkozik)
... csak a velős része volt eszemben, a többit úgy raktam hozzá saját kútfőből...:)
**
29-30-án fenn vagyok úgy tűnik, még nézek szállást valahol a Corvin tér környékén.
Lehet :o(
Valahogy nem vagyok rendben...az lehet...
További ajánlott fórumok:
- Miért idegesítenek az emberek? (Munkahely)
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Ti hogyan dolgozzátok fel a telefonon és személyesen zaklató ügynökök idegesítését?
- Téged idegesítenek a reklámok?
- Nektek milyen a kapcsolat a testvéretekkel?Titeket is szokott idegesíteni?
- Miért idegesítenek ennyire a felszínes, önbizalomhiányos emberek?