Úgy érzem, senki nem szeret. Fáj a szívem. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
teljesen egyetértek,semmit nem tudnak róla és belerúgnak,mondjuk nem lep meg,vannak akiket ez éltet :DDD
Lehet egyszerűen csak peches,mert olyanokkal hozta össsze eddig az élet,akik tojtak a fejére,meg akik esetleg az ö szeretetét sem érdemlik meg.LEHET már a közvetlen családja, a szülei is olyanok,hogy nem szeretik és sose szerették,semmit nem tudhatunk.Erről szintén nem ő tehet!
egy biztos,én inkább lennék teljesen egyedül,mint hogy bárki szeretetéért pitizzek.Az a szeretet annnyit is ér.
Nem tudom...
Én meg attól érzem magam rosszul, hogy ilyeneket olvasok.
Miért kell magamat azért rosszul érezni, mert rendben van a környezetem?
Na, mindegy is.
Én azok helyében, akik így érzik magukat, elgondolkodnék, hogy jól csinálok e mindent?
Vajon, miért nincs senki FI körül, aki szeresse? Mit tesz annak érdekében, hogy senki ne akarjon vele lenni?
Miért nem alakítja úgy az életét, hogy ne kelljen ezt éreznie?
Ha én is azon picsognék, hogy nem szeretek senkit, senkire nem vagyok kíváncsi még karácsonykor sem és egyébként sem, mindenkivel utálatos lennék, akkor tuti, hogy engem se szeretne még a családom se, én is egyedül gubbasztanék valahol...
Megértelek, és sajnálom. Azt is hogy vannak akik vigasztalásképpen próbálják az érzésed ellenkezőjét beléd magyarázni, miközben nem ismerik a környezetedet.
Vagy lehet hogy az én derekam se fáj most csak úgy érzem?
További ajánlott fórumok:
- Senki nem szeret. Mit tegyek?
- Jól érzem hogy nem szeret igazán?
- Egész nap reszket a gyomrom, erősen ver a szívem, reszket a kezem, rossz a közérzetem és fáradtnak érzem magamat...Mitől lehet ez?
- Orr-piercinget szeretnék, szívem szerint bal oldalra rakatnám, de sokaknál jobb oldalt látom. Van jelentősége, melyik oldalra rakatom?
- Bevallom úgy érzem, hogy senki se szeret engem, és senkinek...
- Az eszem és a szívem nincs összhangban. Szeretném, hogy...