Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Első autó fórum

Első autó (beszélgetés)

9. timycat (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 15:47
Én egy yarist kaptam első autónak. Imádtam, mai napig megvan. Városba mérete, fogyasztása, szerviz igénye, anyagköltsége miatt tökéletes. Hosszabb utakra viszont felejtős.
8. bnedora (válaszként erre: 5. - Fincsi5)
ma 15:37
A férjem meg imádja az elektromos autót. Én is megszoktam már.
ma 14:55
Sok-sok évvel ezelőtt az oktatóm azt javasolta, hogy több éves de nem lestrapált Trabant legyen az első. Azon megtanulok majd minden fontosat, ha netalán éri valami baj /nem érte/ sem lesz nagy anyagi csőd. De ha meglesz a kocsi onnantól vezetés minden nap, bármennyi, de egy nap se maradjon ki. Eleinte jó ha ül mellém olyan, akinek régebbi a jogsija. Mindig minden szabályt tartsak be és ne zavarjon ha idegesebb autósok megelőznek. Minimum két évig azon gyakoroljak. Kicsit tovább maradt nálam, amíg az első újat megvettem. Olyat kell választani, amelyik jelenleg a legolcsóbb és biztonságos, és a amelyiknek a legjobb az alkatrész ellátása a környéketeken, az oktatók ezt szokták tudni. Csak bátran és ügyesen! Sok sikert!
ma 14:46
Kb. amin tanultál és van rá pénzed.
5. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 13:46

Milyen autón tanultál vezetni, az nem mindegy. Én 52 éve tanultam, 7 autónk volt, egyikkel sem volt gondom.

De 2 hónapja utas voltam egy tisztán elektromosban, hát féltem, már nem tudnám megszokni.

4. andilaci (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 13:02
Semmiképpen nem új autó...
3. bnedora (válaszként erre: 2. - Vigyefene)
ma 12:57
Hozzátenném, amelyikre futja a pénze:-)
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
ma 12:16
Az a legjobb amelyik megy. Pl. indul amikor szükség van rá, de legjobb ha a fékek is működnek. Talán használt elsőnek.
ma 12:07
Melyik a legjobb első autó, a jogosítvány megszerzése után?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook