Mit lehet kezdeni az ilyen emberekkel? (beszélgetés)
7. srcrss (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
ma 15:00
Miért zavar, hogy mesél magáról? Legalább tudod, hogy kivel van dolgod. Nem egy észkombájn. Sajnáld le, vagy röhögj rajta. 😄 Ha beszól, szólj vissza. Ha faggat, kérdezd meg, hogy miért érdekli? Magánügy. Annyira tiszteld, amennyire ő tisztel.
6. csemár (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
ma 14:53
Jobbulást!
Semmit nem tudsz, nem is "kell" vele kezdened. Munkakapcsolat van köztetek, az legyen rendben, de egyébként, ahogy már írták mások is, egyik füleden be, a másikon ki, hogy miket mondogat. Idővel bele lehet jönni. Ha idegeskedsz miatta, az a legrosszabb.
5. birebora
ma 14:41
Engedd el.
ma 14:30
Semmit nem kell velük "kezdeni". A másik ember viselkedésére, személyiségére nem igazán tudsz hatással lenni, ő valószínűleg nem fog megváltozni. Azon tudsz változtatni, hogy milyen hatást vált ki belőled. Ha faggat és nem akarsz válaszolni, ne válaszolj. Ha beszólogat, akkor kedvesen de határozottan mondd meg, hogy indokolatlannak tartod az ilyen megjegyzéseket. Állj ki magadért... Nagyon rá vagy akadva erre a tisztelet-kor témára, nem korfüggő hogy kit "kell" tisztelni...
3. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ma 14:07
Igen, ezt kellene tennem.
Köszönöm
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
ma 14:04
Amikor téged vasz sorra, nem lehet megtenni hogy egyik füleden be a másikon ki? vagy a válaszod teljesen más lenne mint amit vár. Mondjuk munkával kapcsolatos dolog.
nem tudom pontosan elképzelni a szituációt, de én igyekeznék úgy tenni, mintha nem hallanám.
Teljes gyógyulást neked!
ma 13:57
Van egy kolléganőm, lassan 58 éves. Nem néz ki 46-nál többnek, fejbe körülbelül 83, de ami a fő hogy rosszindulatú. Mindenkibe a hibát keresi. Ő is csak egy beosztott, de beleszól a másik munkájába. Engem faggat a magánéletemről, nem veszi észre ha túl sok. Állandóan beszól valakinek ha bal lábbal kelt fel. Egész nap mást se hallgatunk mint hogy az olasz származású pasiját dícséri meg az anyját szidja. Mármint a saját anyját, mert hogy ő állítólag olyan szemét hogy nem támogatja a kapcsolatot. Szerintem nem az a dolga egy vén anyának hogy a lánya kapcsolatait dédelgesse, miközben ha ő kér valamit akkor megkapja hogy old meg egyedül. Főnökasszony kérte tőle, hogy fejezze be, mert nem akarja ezt hallgatni egész nap. Egyik fülén be, a másikon ki. Azt mondja hogy aki fiatalabb nála, az adja meg a tiszteletet, miközben ő nem adja meg az idősebbeknek. A 63 éves kolléganőjének azt mondta hogy ne feleseljen vele. Ja és a slussz poén: szerinte milyen fontos a pozitív életszemlélet. Mondja ezt ő aki többet kesereg mint én, és még másokat is megbánt. Akkor milyen lehet a családja ha ő ott a pozitív. Most influenzásan pihenek itthon, legalább addig nem találkozom vele. Valahogy el akarom érni azt a szintet hogy egyáltalán ne idegesítsen. Hogy elengedjem ezt a témát.
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Gátmetszés után rosszul varrtak össze. Volt már valakinek ilyen? Lehet ezzel vmit kezdeni?
- Szülőkkel mit lehet kezdeni ilyen esetben?
- Mit lehet kezdeni egy ilyen "emberrel"?
- Milyen társkereső oldalak/portálok vannak ahol komoly emberekkel is lehet ismerkedni?
- 16 éves fiam egészségügyi problémája miatt nem tudja elkezdeni a 10. osztályt, ilyen esetben lehet halasztást kérni?