Quasimodo (beszélgetés)
Inkább egy jó pszichológusra a környéken, itt szerintem a mantra már nem lesz elég...
Ez azért ennél sokkal mélyebb dolog. Keress rá az önszeretetet, önelfogadást elősegítő mantrákra az interneten.
jófej embernek tartom magam,mindennap,de más attól nem tart annak
Tudod, ugyannak a folyamatos mantrázása önbeteljesít. Próbálj magaddal kapcsolatban pozitív mondatokat ismételni, minden nap.
semmki férfiasság nincs bennem
sokat változtam,nyilván nem lettem brad pitt,magamhoz képest,ha nem is 100 % ot,de,60 % ot,visszafelé nem jött semmi(pozitív)1 % se akkor?
Egyet értek. Csak panaszkodik de változtatni nem akar
Amit privátban írtál, csak megerősíti azt, amit ide írtam...
Így van, már eleve ilyen nicknévvel írogatni, meg bármit írunk, arra van kb egy kifogása, ez nem egy vonzó kisugárzás.
FI, ne nyavalyogj a külsőd miatt meg a nőkkel való sikertelenségeid miatt, mindenki elhiszi itt neked, hogy szar, de ha folyamatosan ezeket dédelgeted, akkor messziről kiszagolja a környezeted hogy egy "lúzer" vagy. Nem azért nem jössz be a nőknek mert ronda vagy, vagy alacsony vagy ragyás, hanem mert az önsajnálat miatt egyáltalán nem vagy karizmatikus.
Menj bőrgyógyászhoz, konditerembe, tanulj, fejleszd magad. Ha nem változtatsz, akkor ne várj változást...
Megkérdeztem hány éves vagy? Amúgy inkább nézzenek fiatalabbnak mint öregebbnek..
Ezt most a társkeresőzésre mondod. Én viszont a fórum hsz-idról beszéltem.
Kis pozitiv visszajelzést várok nem kell körülrajongani nem azt mondom
Én tudom: gyűjtögeted és dédelgeted a sérelmeidet, lehangolóan negatív vagy.
vékony szálú az arcszőrzetem,nem túl vonzó látvány
Növessz szakállat, ha idősebbnek akarsz tűnni.
Pl a buszon az iskolatáskás lány nem ismert ,mondta,vigyázzál öcsi
Ők ismernek? Lehet, hogy nem a külsőnek szól, hanem egyéb elözménynek. Mindent nem mondasz el.
Más férfi is rakott már ide ki képet valószínűleg,nem csak én
Amikor gúnyolódva mondták hogy na,itt a kisfiú akkor annyira nem örültek neki,meg én se a jelzőnek.
Akkor azt hiszem, tudom, hogy ki vagy. 😄 Nem vagy ronda.
Lehet, hogy fiatalabbnak látszol? Ennek általában örülni szoktak.
pár éve raktam ki ide képet,annyi volt a reakció hogy többet röhögjek
Tölts fel egy teljes alakos fotót.
én se tudom mi a gondja a nőknek velem,mintha leprás lennék
rengeteg nő lekisfiúzott,ezzel egy férfit nagyon meg lehet alázni
Nem. De változtass! Látatlanban nehéz megállapítani, hogy a helyesírásodon túl, mi a gond veled.
Egyfojtába posztolok társkeresőkön,facebook,netes paltformokon,badoo stb,de semmi reakció.Ha ritkán rámnéz egy nő valahol már azthiszem tetszek neki.
Belekéne törődjek ebbe?