Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon szeretnék eljutni az USA-ba, de nem tudom miről mondjak le fórum

Nagyon szeretnék eljutni az USA-ba, de nem tudom miről mondjak le (beszélgetés)

ma 14:08

en simän meghivattam magam elsöre a usa-ba.

fene vigye el, mär elfeledtem a nevet, de etetett, itatott, zsebpenzt adott, tiszta känaän volt.

a legjobb mindig az ingyen utazäs.

8. Amaunet (válaszként erre: 3. - Kaliforniai tornádó)
ma 12:58
Indulj el keletre gyalog és mire eléred Alaszkát még oroszul is megtanulhatsz.
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:57

Inkább keresd meg a rávalót.

Persze lehet lemondani is,,de nem hiszem ,hogy az lesz a járható út.

6. Alnisa (válaszként erre: 2. - Ágio8405)
ma 10:49

Egy hátizsákos kalandhoz is kell pénz. Amerikába nem jut el stoppal és enni is kell, meg lakni valahol.

Tehát kell pénzmagnak lennie.

5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:48

Ezt csak te tudhatod, hogy hogyan tudod összesporólni a pénzt.

Ha pl dohányzol, akkor tedd le és amit arra költöttél rakd félre.

ne egyél étteremben, főzz magad, ne vásorolj büfében, vigyél magaddal kávét, stb. Így nehéz, hogy nem tudjuk mi az "luxus" amiről le lehet mondani és annak az árát félretenni.

ma 10:40
Ejj, pedig esküdni mertem volna.
És mi itt a kérdés? Ha az az álmod akkor minden másról megéri lemondani. Ha viszont nem tudsz eljutni, az megint más kérdés. Én is el akarok oda jutni, de nincs pénzem, nem tudok angolul és nem bírom a repülést. A helikoptert még bírná a fülem, az nem megy olyan magasra, de nem is megy olyan messze. A hajó meg drága. De elsősorban angolul kéne megtanulom. Téged mi akadályoz?
ma 10:36
Mi az hogy miről mondj le? Te tudod mire van lehetőséged… pl elmenni egy hajóra dolgozni vagy önkéntes munkát vállalva. Sokan elindulnak egy hátizsákkal. Olvass ilyen beszámolókat más hogy csinálja és ha van ilyenhez kedved vagy bele az ő tapasztalataik alapján.
hogy ez az álom összejöjjön.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook