Úgy érzem hazudik, mi lehet az igazság? NAV dolgozók, ügyintézők segítségét kérném. (tudásbázis)
Egyébként lehet tudni milyen kezelésre lenne szükség, és melyik országban?
Hátha éppen itt figyel fel valaki és tud segíteni, ha nem is konkrétan csak pénzzel, hanem szállással, vagy kórházzal, orvossal stb. amiről nem tudnak, hogy azzal a betegséggel is foglalkozik (már). Természetesen itt a konkrét név nélkül értettem. Csak a diagnózisra koncentráltam.
Elfogadom a véleményed, de én egy olyan ember vagyok, sajnos magamból indultam ki, hogy ami ígéretet megtartok, teljesítem.
A fiatalember ajánlotta fel a segítséget és keresett meg minket, nem mi őt. Én ha nem állok úgy anyagilag, nem kergetem hiú ábrándba az embert, és megmondom hogy sajnos nem tudok segíteni.
Sosem voltunk erőszakosak, nem hibáztattuk, sőt inkább megmondtuk hogy mivel ilyen helyzetbe került, előteremtjük a pénzt máshonnan. Ekkor is erősködött hogy márpedig akkor is segít. Azóta nem hallottunk felőle.
Mindenképp tanulságos volt az eset, talán túl szép is volt hogy igaz legyen.
Szia! Ha ez egy valós helyzet, sajnálom a beteget.
DE Mi a manónak kellett az alapítványnak addig értesíteni a beteget, amíg nincs a számlán a pénz?
Nem leszek népszerű tudom, de én legalább annyira tartalak benneteket felelőtlennek a beteg felé, mint a fiatalembert.
Mentségére legyen a fiatalembernek, hogy vannak olyan emberek, akik nem mernek nemet mondani. Lehet átgondolta a helyzetét és nem tud, ha megszakad sem x összeget ebbe invesztálni. Ha eleve hizelből tanult, gondolom nem csilliárdos.
Mivel itt a világhálón is kifejtetted nem tetszésedet, valószínű erőszakosnak tartott és inkább nem keresett, hogy ne kapjon fejmosást.
Mielőbbi teles gyógyulást a betegnek!
Neked viszont szolgáljon örök tanulságul, hogy csak akkor értesítsétek a rászorulókat, amikor a kezetekben, a számlátokon van a pénz, hogy ne ringassák magukat hiú reményekben. :( Mert, ha tetszik, ha nem, bizony Ti is rosszul jártatok el.
"feloldják a zárolást és így a pénzem is megérkezik"
Akkor ez nem a Te pénzed, hanem a betegé, civil társaságé.
Ha engem cseszegetnének a határidővel, hát nagyon morcos lennék. Engedtessék meg, hogy akkor adjam, amikor tudom, annyit amennyit tudok és legyenek belátással arra is, ha netán meggondolom magam, még akkor is, ha esetleg könnyelműen, vagy nem könnyelműen tettem ígéretet.
Remélem és kívánom, hogy a beteg épüljön fel!
Én ebben nem hiszek.Mint végrehajtó szerv a fizetéséből tilt,de nem zárolja a számlát.Nekem is volt sajna diákhitelem és tartozásom is.Nem zárolta a NAV a számlámat "csak"végrehajtást tett a házamra és az autómra.Ezeket nem adhattam el addig amíg ki nem fizettem a teljes tartozást.Miután megállapodtam a diákhitellel,fizettem rendesen,aztán szerencsére egy összegben az egészet kifizettem,a diákhitel elküldte a NAVnak a törlésről szóló határozatot.Innentől megszűnt a végrehajtás.De ez nem 48óra!
Akár 30!nap is lehet.
szerintem egy tartozas rendezesenel azonnal feloldjak a zarolast, semmi joga nincs senkinek egy szamlat zarolni, ha tiszta
lehet, hogy az ismerosod csak kesve vagy tobb reszletben tudja kifizetni, es csuszik a feloldas. ha tartozik neked, akkor lehet, nem tudja meg megadni, es azert beszel melle. ha nem tartozik, hanem segitseg ez a penz, akkor mi oka lenne hantazni, akkor valoszinuleg nemsokra megkapod a penzt
Bocs, ha nem túl tájékozottan, de beleszólok!
A diákhitelt nem pénzintézeten keresztül folyósítják és a MÁK-nak kell vele elszámolni?
Nem tudtam, hogy a diákhitelhez a NAV-nak is köze van.
A NAV ügyintézése kriminális és felháborító.
Én a magam részéről simán elhiszem, hogy tettek magasról a számlája feloldására. Ráér az nekik, nem kapkodják el.
a Nav nem fog segiteni, de arra kiváncsi, hogy
a "nagyobb összeg" miből jött össze...
Jaj, bocsi, most látom, hogy NAV dolgozók, ügyintézők segítségét kérned.
Hát, legyen szerencséd.
A hitegetés meg az időhúzás sosem jelent jót.
Passz. Lehet, hogy semmi.
Újabb kifogással nem állt elő?
Mert ha lesz, akkor szinte biztos, hogy a sztoriból semmi nem igaz.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Víz, gáz, villanyszolgáltatóknál dolgozók segítségét kérném
- Egészségügyi dolgozók segítségét kérném! Az Ápoló és a Csecsemő-és gyermekápoló szakmák között van átjárhatóság?
- Bankban dolgozók segítségét kérném...
- Van itt Apeh ügyintéző? Nyomtatvány kitöltésében kérnék segítséget
- Nyugdíjigazgatóságnál dolgozók segítségét kérem!