Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Úgy érzem egy csődtömeg vagyok. Hormonális betegként nem... fórum

Úgy érzem egy csődtömeg vagyok. Hormonális betegként nem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Evinene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:22

Szia mióta van? Pajzsmirigy alulmüködésed van?

Nekem 24éve ez a gondom az utolsó 5evben még libidócsökkenést es depressziót okoz.Idén 24ev utan csökkentették a gyogyszer adagomat. Imád a parom, 10éve együtt és mégis depis vagyok. De rájöttem életközepi válságban vagyok 48évesen. Tavaly szept. Óta önmegvalósitasban, tanulok edzem az önbizalmam ugyanis nem hiszek magamban. Közben meg kiderült a tanáraim hisznek bennem. Dicsérnek a gondolkodásomat kell átállitanom. Oklevelet is kaptam.. Az ilyen megerősítések kellenek az embernek. Most szünet van 25én Februarban folytatodik a tanfolyam. Felnőttoktatasban jól érzem magam. Lényeg ne utáld magad nem szabad, próbálj meg valamiben örömet lelni. Jah és 120kg vagyok és igyis imád a párom ő meg 62kg én ettől vagyok ki hogy ő elfogy (olyan nehéz fizikai munkát végez) én meg... De már teszek ellene csak a pajzsmirigyem nagy akadálya egy totál belassult anyagcserét nehéz felgyorsitani...

10. Pomelo2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:22
Én túlsúlyos vagyok, mégsem utálom magam . Csak 2 kgt szeretnék fogyni,hogy ne legyek 80 kg felett . Cukorbetegként úgyis diétáznom kell, majdcsak fogyok pár kilót
9. loch ness (válaszként erre: 6. - Regin_a)
tegnap 13:02

Nem te szóltál be, hanem Böce.

Marhára empatikus dolog volt tőle még egyet ütni olyanon, aki amúgy is maga alatt van.

tegnap 04:48
Ha hormonális problémád van, akkor lehet az az oka annak is, hogy magad alatt vagy. Nem tudnak segíteni? Kezelt a betegséged?
7. Channa* (válaszként erre: 6. - Regin_a)
tegnapelőtt 23:14

Miért kell bot?

Mi bajod lett a lovaglástól?

6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Böce)
tegnapelőtt 20:34

Picit beleszólok

70+ évesen azon nyavalygok hogy 30x évesen éveket lovagoltam, most meg bottal járok

Nem értem a kommentedet, mit kellene csinálnia a fi-nak, vagy mit csináljak én a nyavalygás helyett

Voltál ilyen szituban?

5. Böce (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:28
Utáld csak magad nyugodtan. Majd 60+ évesen - ha megéred élve egyáltalán - rájössz, mekkora baromság volt ilyenekre pazarolni az életedet.
4. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:43
Te vagy a PCOS szindrómás?
3. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:42
Miért utálod magad?
2. Myra
tegnapelőtt 16:41
Pajzsmirigy problémád van?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook