Úgy érzem egy csődtömeg vagyok. Hormonális betegként nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szia mióta van? Pajzsmirigy alulmüködésed van?
Nekem 24éve ez a gondom az utolsó 5evben még libidócsökkenést es depressziót okoz.Idén 24ev utan csökkentették a gyogyszer adagomat. Imád a parom, 10éve együtt és mégis depis vagyok. De rájöttem életközepi válságban vagyok 48évesen. Tavaly szept. Óta önmegvalósitasban, tanulok edzem az önbizalmam ugyanis nem hiszek magamban. Közben meg kiderült a tanáraim hisznek bennem. Dicsérnek a gondolkodásomat kell átállitanom. Oklevelet is kaptam.. Az ilyen megerősítések kellenek az embernek. Most szünet van 25én Februarban folytatodik a tanfolyam. Felnőttoktatasban jól érzem magam. Lényeg ne utáld magad nem szabad, próbálj meg valamiben örömet lelni. Jah és 120kg vagyok és igyis imád a párom ő meg 62kg én ettől vagyok ki hogy ő elfogy (olyan nehéz fizikai munkát végez) én meg... De már teszek ellene csak a pajzsmirigyem nagy akadálya egy totál belassult anyagcserét nehéz felgyorsitani...
Nem te szóltál be, hanem Böce.
Marhára empatikus dolog volt tőle még egyet ütni olyanon, aki amúgy is maga alatt van.
Miért kell bot?
Mi bajod lett a lovaglástól?
Picit beleszólok
70+ évesen azon nyavalygok hogy 30x évesen éveket lovagoltam, most meg bottal járok
Nem értem a kommentedet, mit kellene csinálnia a fi-nak, vagy mit csináljak én a nyavalygás helyett
Voltál ilyen szituban?
További ajánlott fórumok:
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Használhat a hormonális spirál (pl. Mirena) az erős vérzésre?
- Hogy tartsak ki, ha semmi nem sikerül, egy csődtömegnek érzem magam?
- Szerintetek normális, hogy egy 8 éves (első osztályos) kislány ha megizzad, olyan kellemetlen szagú, mint egy felnőtt? Vagy hormonális zavar
- Igazi csődtömeg vagyok?
- SM betegként nagyon megdöbbentett Lang Györgyi halálhíre.