Udvarlási, ismerkedési szokások (beszélgetés)
Nem gondoltam volna, hogy megtörténik velem, de te vagy rá a bizonyíték arra, hogy a butaság is lehet inspiráló hatással, ezért úgy döntöttem, hogy reagálok a provokálásodra.
A főiskolának és egyetemnek nincsen köze ahhoz, hogy valaki mennyire intelligens, ez csupán egy igény, ami egy másik személynek eltérő módon mutatkozik meg - pl. vállalkozást indít vagy babysitter lesz, de az is lehet igény, hogy valaki műmelleket csináltat... Sajnálom, hogy benned a továbbtanulás államilag biztosított formája kisebbrendűségi érzést kelt benned. Holott tanulni iskolán kívűl is lehet.
Az elején szándékosan külön választottam a kérdést és az én véleményemet, hogy még véletlenül se érezze az olvasó, hogy elvárást fogalmaztam meg a válaszadás tekintetében.
Szerintem ez így korrekt, hogy lássátok a véleményem, de emellett kíváncsi vagyok a ti meglátásotokra A HELYZETTEL KAPCSOLATBAN. Nem a rózsa általános megítélésre voltam kíváncsi, sem pedig arra, hogy egy nőnek jól esik-e általánosságban a figyelmesség, kedvesség.
Arról volt szó csupán - ami a megfogalmazásomból kimaradt, ezért elnézést, ha félreérthető voltam - hogy számomra egy vörös rózsa azt jelenti, hogy szerelmes vagyok beléd - mivel csak ismerkedés folyik, ezért úgy gondoltam, hogy ez egy elég nagy túlzás, DE a véleményemtől függetlenül kíváncsi vagyok a többiek meglátására is.
11 éve vagyok BOLDOG feleség.Folyamatos odafigyelés,kedvesség,tolerancia,bókok....
Ritka kincs a férjem.Akit hosszú,hónapokig tartó,lelkes udvarlás után engdtem magamhoz közel.16 éve együtt élünk- BOLDOGAN!!!!
Az enyémre nehéz lenne virágot tenni!(Nem kaptam érettségikor.)
De erre nehéz választ adni...helyzet adja!
És mikor nem a helyzet,akkor meg az ,hogy ki adja.
Ha elő fordulna ilyen el mondanám neked,mit éreztem.Így sajnos nem tudok bele gondolni mi lenne,ha...
Ha te azt állítod, hogy nem érdekel, hogy összevonják a fórumokat meg észleled, hogy sok fórum topic csak részben fedi egymást, akkor minek linkelted be őket?
Utána meg itt mengtegetőzöl meg jófejkedsz... mártírkodsz öcsém. Elhiszem, hogy nincs jobb dolgod, de a véleményednek jobban örültem volna.
Ez egy szabad ország.....
Szavaitból kitűnik,hogy csalódott vagy.
Egyből mosolyognék,és kiváncsiv tenne,de nagyon!!!!!!!::)
Feldobná az egész napom!!!!!!!!!
Elégé elfajultak itt a dolgok.
(Udvarlási, ismerkedési szokások)
:D
És nekünk nem is írod meg?
:)
Ütős a rögtön 5szál rózsa,de legalább nincs bizonytalankodás.Ha a lánynak bejön az ilyesmi,akkor a ffi nyakába ugrik rögtön,ha nem: rögtön ejti..gyorsított eljárás-generáló rózsacsokor eszköz.
szabadalmaztatom.
Én biztosan örültem volna neki, mindegy, hogy ki volt az illető, aki oda tette.
Én a férjemtől 37 éve nem kaptam összesen ennyit:-DDD