Mitől tüsszöghet ilyen sokat a kislányom? (tudásbázis)
Nyaron reggelre nekem egy hegynyi fika van az orromban, ha tudok aludni. Nem tesztelnek minden novenyt, csak a gyakori allergeneket.
Kovetkezo viragzas elott par honappal erdemes immunerosito lottyot itatni/etetni vele. Mar fogalmam sincs, en mit hasznaltam, es nem is biztos, hogy forgalomban van, de egy patikaban tudnak segiteni.
A masik meg, talan neki is "fenyes" a nyalkahartyaja. Vagyis szar. Es csak egyre roszabb lesz. A szaraz levegot jobb, ha keruli (pl. nyaron a legkondis helyeket).
Lehet most már van allergiája.
Nekem is rosszabb reggel mindig, mert felgyűlik a sok a pollen az orromban reggelre.
De mert inkább reggel tüsszög, nem lehet mégis poratka allergia?
Ha ez kizárt, akkor még mindig lehet valami a levegőben, a bútorokon, ami fizikai irritációt okoz neki, ettől is tüsszöghet. Nézzetek szét alaposan a környezetében, mi lehet esetleg, pl. túl száraz a levegő és/vagy használtok légfrissítőt, illatosítót. Egy új öblítőszer.
És ha nem múlik, akkor egyszerű vírusfertőzés is lehet a háttérben, amit viszont érdemes kivizsgáltatni.
Mielőbbi jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Mit tegyek? Túl sokat alszik a kislányom!
- Van köztetek fogorvos?6 éves kislányom ínyén dudor van ami mindig megtelik váladékkal, most gennyes vér volt benne, mitől lehet?
- Kislányom lassan 9 hónapos és nem sokat hízik.
- 10 éves kislányomnak mostanában sokat fáj a hasa! Ez normális?Segitsetek!
- Két és fél éves kislányom sokat náthás, a doktorbácsi egyből mandula műtétre küldeni? Mi a véleményetek?