Túristaként Londonban (beszélgetés)
Már lényegtelen... :-)
De azért köszi. :-)
Direkt nem nyitottam ezért új topicot, tessék foglalkozni a régiekkel is. :-P
Köszi. :-)))
2,5 hét múlva megint megyek ki...
Azt szeretném kérdezni, hogy aki járatos Londonban (pláne, ha ott is él(t)), az tudna-e nekem ajánlani olyan ékszerüzletet, ahol 20-30 fontból meg lehet úszni egy gyűrűt..??! :-)
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!
Áprilisba szeretnénk Londonba utazni és szállást keresnénk 2 személyre 2 éjszakára,valamint jegyet Arsenal meccsre. Ha valaki tud segíteni szívesen venném.
25 fontért tudok / fő csak szállást Wembley-n a stadion mellett nagyon korrekt, kultúrált pubban. Most voltam ott nemrég. Tényleg ajánlani tudom, háromcsillagos szállodát simán üt. :) Ha még érdekel valakit :)
Busszal ne közlekedjetek, rémes :) A napi metróbérlet négy zónára 5,70...
SF
a legolcsóbb szállás (szerintem) a belváros közepén az international student house. www.ish.org.uk
ez az oxford street-től 5 percre van a great portland street-en. persze a dorm room lenne a legolcsóbb. de az az alagsorban van, emeletes ágyakkal, fiúk-lányok vegyesen. én aludtam ott és nem volt túl gáz, jól lehet ismerkedni:-) persez, ha párosan mentek akkor inkább kétágyas a jobb. de ha mázlitok van, kivehettek egy négyágyas szobát feleannyiért és éppen nem raknak be mellétek senkit... de ez kockázatos, mert bármikor betoppanhat mellétek valaki.
a robogókkal én is ki vagyok (lennék) békülve, pláne ha én vezetem..:) valamikor régen volt egy Babettám.. az tökéletes volt számomra akkoriban!:)
De amikor mindenféle nagymotorokra "kellett" felülnöm (ráadásul hátra..) és repesztettünk kb.150-170-nel.. grrr..főleg a kanyarokban..;))
szóval én abszolút autó-párti vagyok..:))
klassz a kép!:)) engem is motoroztattak kb. 3x életemben, de én eléggé féltem..
látom, Téged alaposan megfertőztek!;))
ezen az oldalon nézted már?
Két éve mikor voltam ismerősökkel, akkor erről az oldalról rendeltünk szállást.. igaz, mi bevállaltuk, hogy 5-en leszünk 1 szobában, viszont így nagyon olcsót találtunk!
2 személynek lehet drágák a hostelek is... de tudtommal ezek a legolcsóbb szálláslehetőségek..
Én az Oxford Streetre jártam nyelvsuliba minden nap. Ott mondjuk a tömeget nem tudtam elviselni.
A moci pedig elvitt mindenfelé, annyit motoroztunk, hogy kb. jobban ismerem Londont, mint Bpestet(persze Pestet eleve nem igazán, csak egyes részeit).
Kérlek, ha a "nyóckerben" flangálsz vagy egyenesen a Gubacsi útra mész, akkor elég érdekes benyomásod lesz Budapestről is.
Ugye azért bemerészkedtetek jobb helyekre is?!:))
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni Londonban állást találni?
- Lakasvasarlas Londonban
- Tudja valaki, hogy Londonban melyik a legszebb környék, ahol egyszerre több épületet is megnézhetnék?
- Szerintetek mennyi esélyem lehet Londonban munkát találni?
- Él valaki itt Londonban?
- Tud valaki ajánlani jó magyar nőgyógyászt Londonban?