Tudja valaki, hogy Londonban melyik a legszebb környék, ahol egyszerre több épületet is megnézhetnék? (tudásbázis)
:D Kérdezek, mer itt van egy nagy könyvszerü térkép a kezembe..de mit kezdjek vele, a nem tudom, hogy mit kell keresni? :D
Nos minden nap nem is loghatok, mert au pair vagyok..de hétvégenként elléphetek :D
Nos, csak 1 napra megyek..de végülis lényegtelen, mivel bármelyik hétvégén elugorhatok Londonba (Lucky me) mivel, 1 órara lakok Londontól.. :)
Igen London hatalmas, legutobb olyan szépen eltévedtem :))
De most van egy jó vastag térképem, metró térképem is..:D remélem, sikerül megnéznem egyókét látványosságot..ha csak el nem "shoppingoljuk" az időt, mint legutobb...
Meddig maradsz?:) Szerintem ami kötelező: Portobello,és ennek környéke-Notting Hill, Piccadily circus éjjel és nappal is, Soho, Oxford street, Kinai negyed, metrózni ugyis sokat fogsz én azt is imádtam. Múzeumok, ezt még itthon dönts el melyiket szeretnéd megnézni...
Parkok...tudom, hogy ez nem nagy segitség:) DE London hatalmas...Az üzleti negyed szerintem nem annyira érdekes:)
Holnap megyek Londonba. Szeretnék megnéznni pár szép látványosságot, viszont nem tudom melyek vannak a legközelebb egymáshoz, vagy egyáltalán melyik a legszebb környék, ahol egyszerre több épületet is megnézhetnék.
Tudtok segíteni? (a nézd meg a Google-on válaszokból kösz nem kérek, nekem a ti segítségetekre van szükségem)
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet