Tünetmentes terhesség (beszélgetés)
Ma reggel is lh-tam.Még mindig pozitív,a hcg negatív.Holnap még csinálok egy lh-t,aztán befejztem egy időre.Ha nagyon nem jön meg majd tesztelek hcg-vel,ha akkor is negatív,várok hogy megjöjjön.
Csak idegelem magam tök feleslegesen. :(
Igazából nem tudom mikor kellene a hcg-nek megmutatkoznia.Az előző terhességemnél a nem várt után két héttel csináltam tesztet.(mert nem gondoltam terhességre),és az már tagadhatalanul pozizív lett.
Most nem tom mi van.
nekem nem volt tünetem csak reménykedtem,így még azelőtt csináltam tesztet hogy meg kellett volna jönnie.qupido volt és mensi előtt több nappal ,nem reggeli vizeletből pozitív lett.annyira semmit nem éreztem,hogy a teszttel együtt megvettem az ovu teszteket is,hogy következő hónapban már az is segítsen mikor próbálkozzunk :)
(utána be lett pótolva a rosszullét,első 3-4 hónapban több mint 6 kg-ot fogytam,semmi nem maradt meg bennem :S )
ma reggel is csináltam egy lh-tesztet,és erősödött a csík.Már erősebb mint a kontroll csík.... :)
nem tudom hogy ez jót jelent-e??!
Szia!
Nekem sem volt semmi. Még a végén sem volt egy keményedésem. Az egyetlen dolog a 40 hét alatt ami éreztem hogy mozog a gyerek a 20. héttől.
de azt meg nem hiszem,,, hiszen, viszonylag pontos a ciklusod!!
hmmm... nagyon drukkolok!!!
mindenképpen írd meg, hogy mi van!!! :))))))
Tényleg ne adjátok fel!!
Mi 3 évet vártunk Manóra! Már már.. azt hittem, hogy sosem lesz, nem is kecsegtettek túl sok jóval az orvosok, aztán mikor picit lazábban vettem a dolgokat, jött is! :))))))))))
Nagyon drukkolok nektek! :)
NE add fel,biztosan összejön a baba.Én is elkeseredek amikor nega lesz a teszt,de a következő hónap magában rejti az újabb lehetőséget.
Szorítok hogy hamarosan újra ketten legyél :)
sz én dokim, meg nem mondott semmit,csak annyit hogy mehetek terhesgondozásra.Azt se tudtam mit kell nézni az uh-képen.Kerestem a babát,de azonmég csak a petezsák látszódott.aztán dokit váltottam,és a rossz hírt már ő közölte.De ez a doki egy tündéri doki,és nagyon jó orvos.Mindent elmondott,nyugodtan kérdezhettem. :)
A műtétem után írt fel fogigátlót,amit ki is váltottam,de nem szedtem be.Engem ne gátoljon semmibe!-gondoltam.
Tele van a fürdőszoba tesztekkel (24db ovu+6terhes teszt).Mondtam is a páromnak be ne menjen,mert tele van a fürdő :)
Én is mert ugye nem volt még dolgom lh teszttel.NEm tudom hogy milyennek kellene lennie akkor ha nincs pé,ha van,és milyennek ha jóstesztként használják.terhestesztet csak egy hét múlva csinálok.Hú de nehéz lesz kivárni....
érdekes, hogy mind két csík erős az ovu teszten. hallottam már erről a jós tesztről...
nah! :D most aztán nagyon kíváncsi lettem!!