Túlságosan kiszedtem a szemöldököm, hogyan növeszthetném vissza a leggyorsabban? (tudásbázis kérdés)
Inkább a mascarát használnám!
Nem állítom,hogy cerkával nem lehet szépet csinálni...csak én még nem láttam szépet.
Van ilyen. En annyiszor megtepaztam tinikent az enyemet, tiszta szerencse, hogy mindig visszanott es a mai napig en is utana szoktam szedegetni. De ismerek olyan lanyt, akinek csak egyetlen egyszer szedtek ki, es az eletben nem nott vissza es van neki fel szemoldoke. Es a tetko sem fogja be neki, az a gaz, hogy pont a tetkos csaj asszisztense, reklamnak nem valami jo...:)
Klimax utan egyebkent mindenkinek ujbol vastagszik egy kicsit es sotetedik is.
Hát akkor én is szerencsés vagyok:)
Szép a színe és a formája is, alig kell szednem:) Azt a kb 10 szálat vasárnaponként kitépkedem, és kész:)
Ooo, siman :) Volt anno egy kolleganom, mindig kitalalt vmi uj fazont, egyszer aztan addig sikerult neki kozepen, mig nem nott vissza utana (lovesem nincs, hgy csinalta, de tehetseges volt :D
Vannak ilyen szerencsesek, nekem 3 naponta muszaj igazitanom, cserebe a szinevel nincs bajom :)
Én azon gondolkodom, hogy hogyan lehet túlszedni a szemöldököt.
Én minden héten kiszedem azt a néhány szálat, ami kinő, alakítanom nem kell, mert a formája meg van, tehát túlszedni sem tudom.
Egyébként kb. 2-3 hét alatt visszanő, ha nem szeded közben, addig ceruza. Bár még sosem növesztettem meg, csak abból gondolom, hogy nekem szinte mindig ugyan annyit kell hetente szednem, mint amennyit kiszedtem előző héten.
"Szerinted lehet valami más színű úgy, hogy nem színezed, fested be semmivel?"
Diólevél teát kell inni holdtöltétől kezdve minden éjfélkor kilenc kortyot, három héten át és akkor sötétbarna lesz.
BOCSI;)
Szóval Andinak teljesen igaza van, ha halvány, akkor nem lesz sötétebb festés/színezés nélkül. Amíg kinő marad a ceruza. A tetkóval csak az a baj, hogy ha csúnya, akkor sokáig csúnya marad...
Semmivel. Sőt, ha nincs szerencséd, lesz olyan is, ami egyáltalán nem fog kinőni.
Szerinted lehet valami más színű úgy, hogy nem színezed, fested be semmivel?
Csodák híján marad a szemceruza. :)
Vagy a tetoválás.
Túlságosan kiszedtem a szemöldököm, hogyan növeszthetném vissza a legggyorsabban? Próbáltam a ricinus olajat, de nekem nem vált be.. Egyéb más?
Illetve mivel sötétíthetém a szemöldökszőreimet? Elég halványak,ráadásul ritka is. szeretném ha szép feketés sötétbarna lenne. Festeni nem szeretném.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Segítsetek! Túlságosan féltékeny vagyok
- Mi a leggyorsabb természetes hánytatószer?
- Mi a leggyorsabb módja, hogy eltűnjenek a nyakon lévő szívás nyomok?
- Férjem túlságosan az előző házasságából született gyerekei körül forog...