Túl kevés menstruáció tabletta letétel után 4 hónappal (beszélgetés)
Én is iszom a cickafarkot, bár folyamatosan azt sem lehet.
Mikor letettem a gyógyszert, elsőre 45-50 nap körül jött meg, aztán fokozatosan csökkent, 36-32-31-28 és most volt ez a keveredés.
Nekem tablettaszedés abbahagyása után 6 hónappal teljesen elment a mensim. 3 hónap volt, mire az orvosok visszahozták, de még bő 1 évig nem volt peteérésem. 1,5 simán volt, mire helyreállt a szervezetem. Többet biztosan nem fogok tablettát szedni. Ja és kihullott egy csomó hajam és visszeresek lettek a lábaim.
Esetedben szerintem lehet terhesség is.
Sziasztok!
Ilyen még nem volt nálam. Nem igazán vagyok megijedve, csak fura. 4 hónapja tettem le a fogamzásgátlót, mert lassan babát szereténk. Ebben a hónapban 3 nap késéssel érkezett a menstruáció, de csak olyan csipp-csöpp. Nagyjából semmi. A párommal megszakításos módszert alkalmazunk jelenleg, ami ugye nem nyújt túl nagy biztonságot. Ez a fogamzásgátló hatása lehet még, vagy befigyelhet terhesség?
További ajánlott fórumok:
- Hány napra jött meg a menstruációd tabletta abbahagyása után?
- Lehetek terhes tabletta mellett, ha kihagytam 3 tablettát és a menstruációm is "gyenge"?
- Rendszertelen a menstruációm a dokim minden áron fogamzásgátló tablettát akar rám tukmálni. Valakinek valami tanács?!
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Borzasztó menstruációs görcsök! Lehetséges, hogy a fogamzásgátló tablettától van?
- Most kezdtem meg a tablettaszedést a szülés után. Az első menstruációs napon bevettem az elsőt. Már 10 napja megvan! Mit tegyek?