Hány napra jött meg a menstruációd tabletta abbahagyása után? (beszélgetős fórum)
Úgy gondolom, még két hetet várok, lehet egyszerűen egy kimarad, addig iszom a palástteát, aztán meglátjuk.
Ciklusrendbehozatalhoz ajánlott egyébként:
Első két hét cickafark, másdoik két hét palástfű...mivel előtte vagyok, nekem is palástfű.
Sajnos alapból tetszik nem tetszik de a stressz és az oly sokat emlegetett környezeti hatások tönkre vágnak minket.
Hiába lettek a gyógyszerek jók, ha minden más rossz:-/
Ha nagyon aggaszt nézesd meg magad Dokival hisz az a tuti, de valószínű idő kérdése és remélem rendeződni fog a ciklusod és nincs más a háttérben :-)
borzalmas, semmi kommunikáció nincs a szülő és gyerek között :( régen nem volt ilyen, a mai napig elmondm anyámnak vagy apámnak!!!
ha meg olyan amit cikinek vagy gáznak érzek akkor az unokanővéremmel beszélem meg!
nekem meg akkor fog helyreállni igazán ha terhes leszek!
nagyon komoly, mondta a doki, hogy álterhes voltam 3 évig és csak akkor fog rendbe jönni ha szülök is! :) kemény mi? :D
Nekem a Nagyobbik fiam születése után makkant meg a szervezetem :-(
Nem ettem (na jó, nem úgy ettem, hogy híznom kellett volna) és híztam....
Már 2 éve nem szoptattam, de volt tejem (néha nem is kevés)...
Nálam a fogibogyó hozta a "megváltást", igaz rövid ideig szedtem, de amint abbahagytam a ciklusom szabályos volt és még a szedése alatt lefogytam :-)
de az csak májfunkcióra és társaira való vérvizsgálat.... Hormon vizsgálatokat csak akkor csinálnak előtte, ha fogitabi szedése előtt is van ciklus gond, vagy szőrösödés, vagy hasonló tipikus dolog, ami hormon bajra utal....
A mostani kamaszoknak annyiban már szerencséjük van, h az iskola orvosok, védőnők kiszűrik őket, és obesitas szakrendelésre utalják a túlsúlyosakat, ahol mindenféle hormonális vizsgálatot megcsináltatnak, beleértve hyperinzulinémiára is a terhelést..... Nekik már ilyen gondjuk kevésbé lehet....
azt észleltem :(elég nagyot okozott...
nem tudtam se lefogyni se semmi, nem értettem, nem ettem, sportoltam és úgy néztem ki mint egy Micheline gumiember :(
nem volt mensim se, az orvosok arra hivatkoztak, hogy fogyjak le, mert a méhem kicsi, a súlyom viszont nagy és ez zavar be a mensibe! :( aztán jött egy normális orvos a tejcsorgásnál és egyből mondta, hogy mi a bajom!
:-(
Igen sajnos ebből van a gond legtöbbször :-(
(Mert ugye ahogy az elején írtam egy jól működő hormonháztartást nem tudnak megzavarni a most forgalomban lévő fogibogyók...sajna már egy apró eltérés a laboreredményem nagy gubancokat tud okozni)
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló abbahagyása után hányadik napra jött meg a menstruációd?
- Fogamzásgátló abbahagyása után kinek mennyi időre jött meg a menstruációja?
- Fogamzásgátló abbahagyása után hogyan jött meg a menstruációtok?
- Adimet abbahagyásától késhet a menstruáció?
- Tudja valaki, hogy Norcolut tabletta szedése után hány napra jön meg a menstruáció?
- Mi van, ha a Norcolut abbahagyása után a 11. napon se jön meg a menstruációs vérzés?