Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom, már régen használtam.
Úgy emlékszem, hogy alumínium sincs benne.
A neten nem találtam meg konkrétan ennek a pumpás izzadásgátlónak az osszetételét, de ha a dm-ben jár valaki, meg tudja nézni a dobozon, ezért linkeltem be, hogy néz ki.
de ennek mi a hatóanyaga?
sehol nem találtam összetételt.
és nem írja, hogy alumíniummentes lenne...
Eszembe jutott kozben a dm-ben kapható izzadásgátló neve.
Neutro Deo pumpás izzadásgátló
Intezív hatású alkohol- és színezékmentes izzadást gátló készítmény. Érzékeny bőrtípusra is alkalmas.Illatmentes.
Igen. Én is hallottam ezt már.
Párom házilag csinált.Mert a barátnőjének a mellében csomót találtak,és azt javasolták neki ne használjon ilyen izzadásgátlós kütyüket. Shea vaj,bele ezüst kolloid és teafaolaj.Baktérium ölő.Izzadsz tőle,de nincs kellemetlen szaga.
Bioboltokban rengeteg van, de a legtobb nem teljesen vegyszermentes.
Az ayurvédikus termékek és az ezustkolloidosok is jók.
Van a DM-ben is egy nagyon tiszta izzadásgétló spray. Színtelen, szagtalan, kicsi, fehér-zold dobozban van.
Nem jut eszembe a neve, azt hiszem Ugy kezdodik, hogy Neo ...
Éljen!!! :)
Végül pontosan melyik az, amelyik bevált? Lehet, hogy kipróbálnám... :)
benedvesíted a hónaljad valamint az ujjad végét, ujjad belenyomod a szódabikarbónába, majd eldörzsölöd a kezelendő felületen. teljesen feloldódik, és nem fogja meg a ruhákat sem.
magát az izzadást nem gátolja meg, mert nem tömíti el a pórusokat, de a kellemetlen szagok ellen tökéletesen működik.
még annyit hozzáfűznék, hogy ha esetleg valaki most áll át valami természetesebb anyagra v deora a korábbi alumíniumos után, az ne csodálkozzon (ne ijedjen meg) ha pár nap után egyszercsak nagyon kellemetlen szaga lesz. ez max 1-2 napig tart, és szerintem ilyenkor ürülnek ki a bőr alatt felhalmozódott anyagok (mivel a pórusok ismét megnyílnak). nem biztos, hogy mindenki tapasztalja, de én minden alkalommal így vagyok ezzel, amikor alumíniumos deo után ismét természetes anyagot használok.
szódabikarbóna.
legegyszerűbb, legolcsóbb, leghatásosabb :)
Igen, mert az aluminium eltömíti a pórusokat, amiken az izzadság távozna... Egy idő után meg szééépen felszívódik, és hosszú távon jelentősen növeli a mellrák kockázatát.
Azt tudtátok, hogy bár a mellrák, mint "női betegség" van benne a köztudatban, elég jelentős számban van jelen férfiak esetében is, mint a halál oka? :(
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Tud-e valaki olyan izzadsággátlót, ami nem tartalmaz aluminium chlorohydrate-ot?
- Létezik alumínium mentes izzadásgátló, ami használ is?