Tudtok valami agyserkentőt mondani? (tudásbázis)
Gingko biloba
Ginzeng
keresztrejtvény
szerettek
Az omega 3 sok mindenre jó, de lassan fejti ki a hatását. Tehát, ha valaki vizsga időszak alatt kezdi el szedni, azzal nem lesz előrébb. Viszont egész évben szedve hatásos. A gyerekeknek azért javasolják, mert segíti az egészséges növekedésüket, minden téren. Bizonyos tanulmányok szerint azok a gyerekek, akik a napi étkezéseik során több omega 3 -hoz jutottak, azok szellemileg gyorsabban fejlődtek és a szöveteik gyorsabban regenerálódtak, fejlődtek.
Idősebbeknél a érrendszer "takarítására" javasolják. Javítja a bőr, haj és köröm állagát, a menstruációt "könnyítheti", és a pete/spermium minőségére is jótékonyan hathat.
szio
én jelenleg a memoril-t szedem napi 2.caps reggel, 1 hónap amig "felölt" és addig szeded mig vizsgáid lemennek.én kb 1 honapja szedem és március végéig szedni fogom ,akkor lesznek a záró viszgáim. addig több száz oldal,sok-sok szárazanyag,
és tetemes mennyiségű tanulnivaló vár rám. annno probáltam a ginko bilobát de nem volt elég,legalábbis nekem.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Pécelre, vagy Pest közelébe szeretnék költözni, érdeklődnék, a városokról, ellátottságaikról tudtok valamit mondani?
- Tudtok nekem valami tésztás ételt mondani ami gyors és egyszerű?
- Tudtok nekem valami különleges receptet mondani kenyérsütőgépbe?
- Nagyon köhögök és fáj a mellkasom, megyek orvoshoz, de tudtok valamit mondani mi lehet ez?
- Tudtok nekem mondani hasizom erősítésre valami gyakorlatot és napi pár perces tornagyakorlatokat?