Tudtok nekem valami tésztás ételt mondani ami gyors és egyszerű? (tudásbázis)
A rakott tesztara esett a valasztas es mar sul is:)
De köszönöm mindenkinek a recepteket es legközelegg biztosan fogok fözni innen.
rakott milánói
darált húst megpirítod,paradicsommal,fűszerekkel megízesíted szád íze szerint ,aztán kifőzöl tésztát (kagyló,,orsó,vagy bármilyen nem levesbe való tészta) Összekevered mikor megfőtt ,beteszed egy jénaiba ,sajtot reszelsz a tetejére és megsütöd.Isteni finom!!
Szia!
Nekünk ez az egyik kedvencük. Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészítheted! Jó étvágyat! Ha esetleg kipróbálod, kérlek írd meg, hogyan ízlett.
Gombás szalonnás makaróni
Hozzávalók:
1 cs makaróni
1 közepes fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
1 cs bacon szalonna
1 ü gomba
1 doboz főzőtejszín
1 tojás sárgája
só, bors, oregánó, bazsalikom, kakukkfű
kevés olaj
A lilahagymát és a fokhagymát üvegesre pirítjuk egy nagyon kevés olajon, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott (én ollóval szoktam felkaszabolni J) bacon szalonnát. Zsírjára sütjük.
Ezután hozzáadjuk a gombát és puhára pároljuk. Ha szükséges, egy kis vizet önthetünk alá, de általában a gomba enged annyi levet, a-mennyivel nem ég le a készülő ételünk.
A tejszínt elkeverjük a tojás sárgájával és a fűszerekkel, majd ha megpuhult a gomba, akkor a mártást ráöntjük és összeforraljuk.
A kifőtt makarónival tálaljuk.
Mákos guba, diós guba, sajtos guba.
Sufnudli (izé, krumplinudli)
virslis tészta
recept a receptes naplóm 121. bejegyzésénél!
Tudtok nekem valami tésztás ételt mondani ami gyors és egyszerű?
A sajtos teszta es a spagetti kilöve mert mar volt a heten. Csak egyszeruen nem tudok mit kitalalni.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan helyet, ahol befogadnak egy számkivetett embert, nincs jövedelmem, segélyben nem részesülök, egyszerűen dolgozni akarok
- Csináltatok már akkora hülyeséget, hogy egyszerűen nem tudtok túllépni rajta?
- Nem tudtok valami egyszerű, de hatásos módszert mitesszerek ellen?
- Tudtok valamilyen boltba kapható segédeszközről, amivel egyszerübben csinálhatok kontyot gyorsan?
- Olyan fénykép szerkesztő programot szeretnék, hogy tudjak a képre írni! Tudtok segíteni? Egyszerű és könnyen kezelhető legyen.
- Tudnátok mondani valami finom süti receptet, ami egyszerűen készen van és még a pasimat is levehetném vele a lábáról?