Szép fiúnevek (tudásbázis)
Dávid a kedvencem.De a Hunor is jó. Sőt egy időben a Koppány tetszett nagyon.
Kovács Kornél viszont szépen alliterál😀
Akkor az eddigiekből kiesik a Csaba, a Szabolcs, de még a Zsombor és sajnos a Zalán is.
(Volt egy régi haver, Kovács Csaba, folyton baja volt, ha be kellett diktálnia a nevét. Volt, hogy Kovácsaba Csabaként írták le!)
Családi döntés kérdése, legyen-e azonos a kezdő mássalhangzó. Van, aki így keres nevet.
Sziasztok csajok 😊😚😙 Köszönöm az eddig le írt neveket igen vannak benne nagyon szépen: ))
Vezeték neve Kovács lesz:)
Igen próbálok én is olyat keresni ami jól hangzik és illik a vezeték névhez😊😙
Ha nem árulod el a vezeték nevet, akkor hiába is talpalunk itt, mert elég sok nevetséges dolog kisülhet a válaszokból anélkül, hogy tudnánk róla. Pl.
Tóth Tihamér, Malek Milán, Korom Kornél, Lesi Levente, Szabó Szabolcs, stb. Kár így a fáradozásért.
A két kedvencem a Zalán meg Levente, de azokat már írták:)
A Szabolcs is szép szerintem.
A keresztfiamat Bencének hívják. Úgy volt,higyha nekem lesz fiam akkor neki lesz ez a neve,de tesóm beelözött,és még a nevet is "lopta"😊😊
Így az én kisfiamat Kristófnak neveztük el 😊
De tetszik még a Nimród is,a Levente is,vagy a Zsombor is.
Csak érdekességképpen mesélem.
Ismerős fia Németországban él, zenekari zenész, a szintén magyar feleségével együtt.
A fiuk a Bence nevet kapta, ezzel kapcsolatban derült ki, hogy Németországban a nem magyarok között is divat a Bence név. Egyre több német kisfiút hívnak Bencének! :D
vezetéknév nélkül nics sok értelme,
sok szép fiú név van,
Pörgesd át az adható utónevek listáját, mi az ami tetszik, jól hangzik a vezetéknévvel. Mellé megnézheted mi volt az utóbbi pár évben divatos (nálunk azok a nevek alapból kiestek).
Nekem tetszik a Marcel, a Vince, de mindenkinek más a szép.