Tudtok olyan fogászati rendelőt Bp.-en, ahol pótolnak fogat meglevő fogsorra? (tudásbázis)
Sziasztok!
Sikerült!!! Találtam egy klinikát,non-stop ,tehát szombat délután is fogadtak! Kihúzta egy szájsebész doki a fogam,kiderült,hogy ciszta van a tövén,amit azonnal kezelt,és gyógycsíkot tett bele,úgy küldött haza.Azóta készül a fogsorom egy szuper fogtechnikusnál,már holnap kész lesz!
Mindkettőt ajánlom mindenkinek!
Haifa-Dent Bp
És Tímár fogtechnikus
Ma szabadnapos vagyok :-)
Segítenétek,hogy hol találok szombat-vasárnap is nyitva fogorvosi rendelőt,ahol foglalkoznak az én problémámmal,csak szeretnék esztétikusan kinézni.?(röntgen,foghúzás,fogpótlás)
Sajnos nem vagyok gazdag. :-(
Fogsorra a fogtechnikus pótol. Vagy Te elviszed oda, vagy a fogorvos elküldi. ( de jobb ha Te viszed,mert akkor megvárhatod).
De 4 fog nem kevés,azt is meg kell beszélni,hogy annyit tudnak-e pótolni.
( fogászaton dolgozom).
Sziasztok!
Tudtok olyan fogászati rendelőt Bp.-en ,ahol pótolnak fogat meglevő fogsorra?Ki kell húzni egy korona alatti fogamat,amivel ,ha levágják a koronát,4 fog esik le.Viszont ehhez betevős kapoccsal rögzített fém alapra (kapcsos fogsorra) szeretném ráépítettni fogakat. Lehetetlen? Szakember válaszát is szívesen venném. Köszönöm. Ja,és 1 hét szabit kaptam rá a munkahelyemen :-(
További ajánlott fórumok:
- Ki fél a fogászati beavatkozásoktól?
- Terhesség alatti fogászati szűrés térítésmentes?
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Miből áll az ingyenes fogászati ellátás?
- Terhesen végeznek fogászati beavatkozást? (pl. húzás, tömés)
- Nagy fogászati túlélők, gyertek ide!