Nagy fogászati túlélők, gyertek ide! (beszélgetés)
Sziasztok!:)
Én soha nem féltem a fogdokitól,20 éve uahoz jártam,de most akkorát csalódtam benne,hogy soha többé nem megyek hozzá,pedig magánra jártam.Elég kiábrándítóan,lekezelően viselkedet,s védte magát 1000-rel,szóhoz sem hagyott jutni!
Tehát,ha vki tud egy nagyon jó,ari fogdokit,az szóljon:)!!
Persze hozzáteszem a magánnál is inkább érdemes ismerősi tapasztalatot gyűjteni előtte.
Mert ők elmondják hova érdemes menni
Nekem az tetszett amikor véletlenül egy másik fogam húzta ki
vazz ez nem volt egy jó pont nála, aztán derült ki mikor visszamentem és kiderült hogy ugyanúgy fáj.Elküldött röntgenre és közölték hogy nem jó...ott maradt a rossz fog, a jó meg távozott:(((
Aztán a másik (akkor döntöttem el hogy soha többé sztk-s) amikor egy székre állva húzta ki a fogam úgy hogy az utolsó rágófogam felét is beletörte.Így kb két hónap múlva egy magándokinál drága pénzen megcsiáltattam.....
úgy fáj a fogam,hogy majd megőrülök,kettesével szedem a tablettákat,de úgyis érzem,már holnapra bejelentkeztem.
kb húzás lesz,utoljára terhességem alatt húzott,vagy egy fél órát a székben ültem,alig birt vele,meg aztán bele is törött,aztán meg fúrta a gyökereket,hogy ki tudja halászni,mert már kivül nem volt fogás,úgyhogy alig várom már,hogy találkozzunk,és meg kell emlitsem nagyon jó fogorvos!
jól.Mert én injekciót kérek ha húznak a fogkő eltávolítást meg túl lehet élni némi kapaszkodással.
pedig az örlőfog gyulladtan az brutális volt.Mert összeroppant és majd össze csináltam magamat amikor odamentem a dokihoz.3/4 órát tornázott a számban mire ki tudta szedni más elb.. munkáját.
szóval orvosa válogatja.
na erre kiváncsi vagyok!!
vagy ez kérdés lenne?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Ki fél a fogászati beavatkozásoktól?
- Terhesség alatti fogászati szűrés térítésmentes?
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Terhesen végeznek fogászati beavatkozást? (pl. húzás, tömés)
- Unokás nagyik gyertek dicsekedni