Tudtok nekem olyan sport babakocsit ajánlani, aminek az ülése átfordítható a szülő felé? (tudásbázis)
6. Montana..
2013. okt. 14. 06:10
Britax B-Smart, 12 kg. Ez se olcsó, de legalább jó nagy kerekei vannak, minden terepen elmegy.
5. Notre Dame
2013. okt. 13. 22:45
Quinny Buzz. Külön megvehetô sportkocsiként is.
4. koredo (válaszként erre: 3. - De4b589afa)
2010. nov. 24. 17:38
Köszi szépen a segítséget! Nekem tényleg könnyű kellene, tehát 10 kg alatt legyen a súlya, és csak sportkocsi kell, mert a lánykám már elmúlt 5 hónapos. Találtam is ilyet, Bébé Confort Streety, viszont egyáltalán nem olcsó. :)
3. de4b589afa (válaszként erre: 2. - Koredo)
2010. nov. 24. 10:41
Coletto Matteo sportüléses része ilyen például. Nekünk ilyen van, meg vagyunk vele elégedve. Viszont nem valami könnyű, bár kinek mi a könnyű....
2. koredo
2010. nov. 23. 12:40
Mindemellett persze legyen könnyű, vízszintesig dönthető, legyen állítható a lábrész, nem árt, ha a tolókar is állítható magasságú. Köszi előre is a segítséget!
1. koredo
2010. nov. 23. 12:39
Tudtok nekem olyan sport babakocsit ajánlani, aminek az ülése átfordítható a szülő felé?
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék egy könnyű babakocsit (max. 5-6 kiló), ami átfordítható tolókaros, és fektetni is lehet benne a babát. Ismertek ilyen típust?
- Mit jelent az, ha a babakocsin az ülőrész átfordítható? vagy tud valaki mondani átfordítható karú sportkocsit?
- Tudtok ajánlani nekem olyan babakocsi boltot, ahol kiárusításokat tartanak babakocsiból, vagy jó akciójuk van?
- Tud valaki nekem ajánlani olyan sport vagy 2 funkciós babakocsit, aminek van kicsúszásgátló pántja a lábrésznél?
- Rossz a Quinny Dreami kupola része, tudtok esetleg spec. babakocsi szervízt Bp.en?
- Chipolino ultra, flora vagy leo babakocsi. Átfordítható tolókarú sportkocsik. Tapasztalatok?