Mit jelent az, ha a babakocsin az ülőrész átfordítható? vagy tud valaki mondani átfordítható karú sportkocsit? (beszélgetés)
sziasztok!!
jaj megtaláltam amit kerestem!!! demindjárt megnézem amit ajánlottatok, köszi!
amit én találtam sportkocsiban a chipolino ultra, flora, és a leo. Az ultra lenne a legjobb, de túl nehéz 11kg(bár máshol meg csak 9kg-t írnak..). A flora csak 7,5kg-os! és átfordítható karos, a lábtartó is állítható, teljesen dönthető, a kupolán pedig van egy kis zseb pénztárca stb-nek. Pont ilyesmi kellene..
Amikor az van írva hogy az ülés átfordítható,akkor az úgy van ahogy leírtad!Ha nagyon erős,ügyes vagy akkor megoldható gyerekestől!!
Én mindenesetre nem vennék ilyen fajtát!
sport babakocsit szeretnék venni, nekem a legfontosabb az lenne, hogy átfordítható legyen a kar(hogy a napon ne égjen le a bébi), de ilyet nem találok sport kocsiban! tud esetleg valaki valamilyen márkát, aki gyárt ilyet?
azt is olvastam, van ahol az ülés átfordítható, ezt hogyan kell elképzleni??? kiveszem a babát, és kiveszem az ülést és ellenkező irányba teszem be, vagy ezt a műveletet babástul együtt lehet csinálni?? bocsi, de nem értem..légy szíves segítsen, akinek van tapasztalata!! köszi
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Szeretnék egy könnyű babakocsit (max. 5-6 kiló), ami átfordítható tolókaros, és fektetni is lehet benne a babát. Ismertek ilyen típust?
- Ha a Bergon babakocsit átállítom sportkocsivá, akkor lehet az elöl lévő "karfát" magasítani?
- Tudtok nekem olyan sport babakocsit ajánlani, aminek az ülése átfordítható a szülő felé?
- Chipolino ultra, flora vagy leo babakocsi. Átfordítható tolókarú sportkocsik. Tapasztalatok?