Chipolino ultra, flora vagy leo babakocsi. Átfordítható tolókarú sportkocsik. Tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia . Nekem nincs még egyik sem.. De én is nézegetem őket.. Nekem a Flora tetszik a legjobban.. Újszülött kortól használható, jól téliesíthető, és vaterán hozzájutsz olcsón :)
KÖnnyen cipelhető, mégis strapabíró.. én azt ajánlanám saját magam számára is :)
Bocsi, hogy úgy írtam, hogy nem használom.. de véleményem már van róla.. fogtam és toltam már egyet, nekem nagyon megtetszett :))
a fent leírt babakocsikról van valakinek tapasztalata? az ultra lenne nekem jobb, mert nagyobbak a kerekei, de állítólag 11,5kg-os, bár máshol meg 9kg-t is olvastam. Viszont nem meleg, hogy ennyire ki van párnázva? a flora viszont csak 7,5kg, és van rajta zseb a kupolán. A leo pedig szintén kissé nehéz, 10,8kg...
mivel a lakóhelyemen nem árulnak ilyet, neten tudnám megrendelni, de előtte érdekelnének a vélemények, akinek van valamelyik is ezek közül leírná a jó/rossz tapasztalatait?
köszi
(igazából nekem már 9hós lesz a bébi, így elég lenne a flora is, az olyan rohangálós, pici fajta? az ultra szélesebb és nagyobb? vagy nem?)
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék egy könnyű babakocsit (max. 5-6 kiló), ami átfordítható tolókaros, és fektetni is lehet benne a babát. Ismertek ilyen típust?
- Chipolino Gemma Vip, vagy Titi Triton babakocsi?
- Chipolino babakocsi
- Chipolino Ultra babakocsi!Vásárolt már valaki ilyet?Mik a tapasztalatok?:)
- Mit jelent az, ha a babakocsin az ülőrész átfordítható? vagy tud valaki mondani átfordítható karú sportkocsit?
- Már megint egy babakocsi téma:))Chipolino Triniről szeretnék véleményeket kérni