Tudtok-e Fonyódon jó éttermet ajánlani? (tudásbázis)
Szia!
Köszi - ezt elfelejtettem írni, de voltunk ott is. Egyszerű, de jó kaják vannak olcsón, úgyhogy majd máskor is meglátogatjuk, ha arra járunk.
Fonyodon a Preshaz etterem d.u. 5-kor nyit.Ott csak vacsorazni lehet.Enni meg nem ettunk ott,de gondolom,hogy jo lehet a konyhaja,mivel egy eleg felkapott hely.
En egy kozelebbi Vendeglot ajanlok.Fonyodon a Delta hata mogott,a Hunyadi utcaban van a Makkos Vendeglo.
Szep hely,es jo a konyhaja.
Sajnos nem kaptam választ a kérdésemre. Végül nagyon jókat ettünk, többnyire a belvárosi strand melletti éttermekben. Az árak egészen megfizethetőek, az étel finom, így máshol nem is próbálkoztunk.
Akit esetleg érdekel: a Béla-telepi strandon is nagyon jó a kaja a nagy épületben lévő büfében. 2 fogásos menü + 2 dl üdítő = 1.300 Ft!
Sziasztok!
Holnap megyünk Fonyódra 1 hetes nyaralásra a családdal.
Tud-e valaki ajánlani hangulatos éttermet, ahol a kaja is jó? Az sem baj, ha nem horror árak vannak. :-)
Én a Présház Éttermet néztem ki - tetszik az épület -, de nem tudom, a konyhája milyen.
Programajánlatok is érdekelnek, a jelenlegi "fergeteges" időjárásra tekintettel...
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Egerben tudtok jó éttermet ajánlani elfogadható áron?
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudnátok ajánlani valami hangulatos éttermet Budapesten, ahol minden szuper?:)
- Győriek! Tud valaki közületek olcsón éttermet, vagy önkiszolgáló étkezdét ajánlani Marcalváros és Adyváros környékén?
- Tud valaki ajánlani Újpesten egy/több jó éttermet, kávézót?
- Fonyódra készülünk nyaralni, szupi éttermet tudtok-e ajánlani?