Tud valaki ajánlani Újpesten egy/több jó éttermet, kávézót? (tudásbázis)
Én kb 5-6 éve voltam,azóta sem.Valóban miniatűr volt az adag.De tudod a sz@rból a kevés is sok...
Úgy látszik mit sem változott évek alatt a hely.
Életem egyik legmegrázóbb gasztronómiai "élménye" volt.
Az Öreg Halászban voltam nem is olyan rég - hagyjuk...Az árhoz képest miniatűr adag és nem épp elfogadható minőségű a kaja...
Emiatt is nyitottam a topikot, hogy ki tud ajánlani egy normális helyet. :)
Én is a Víg Kalmárt ajánlottam volna. Fél éve még kiváló volt a kaja! (a szakács?)
Az Öreg Halászban nagyot csalódtam. Kevés, hideg és sz@r a kaja, lassú a kiszolgálás, borzasztó!
A másik kávézós hely - bár én nem szeretem, de ez izlés dolga :) - a Külvárosi Kávéház.
KÜLVÁROSI KÉVÁHÁZ
Bp. IV.ker. István út 26.
Kévézó, étterem, kerthelyiség
Tényleg!!!!
De ott van újpest központban a Cafe5, isteni teákkal, kávékülönlegességekkel! nyami... :D
Kávézni egyébként ott a Horváth Cukrászda! A földszinten klasszikus cukrászdával, az emeleten amerikai designer megjelenéssel :)
HORVÁTH CUKRÁSZDA
Bp. IV.ker. Petőfi u. 35.
Sziasztok!
Szerintem a Víg Kalmárban egyre rosszabb az ételek minősége... sajnos, pedig régen szerettem :(
Teátrum jó lenne, de a kedves énekes hölgy és szintetizátoros úr bazi hangos... :D
TEÁRUM ÉTTEREM
Bp. IV. ker. Árpád út 66.
Jó kaják, elérhető árak, a Pizza Hut épületében, pontosabban pont alatta van :)
ÖREGHALÁSZ ÉTTEREM
Bp. IV.ker. Árpád út 20.
Magyaros kaják, szezonális specialitások, mint Márton napi menük, vadnapok, stb., árban kicsit húzós.
MEGYERI CSÁRDA
Bp. IV.ker. Váci út 102-104
Magyaros kaják
Beszélgetésre-kávéra-vacsira a Teátrumot ajánlanám :) Újpest Központ metrótól 2 perc gyalog.
Ok, köszönöm! :)
Olyan helyet keresnék, ami nem túl zajos, és be lehet ülni 1 kávéra vagy vacsira egy meghitt beszélgetés mellett.
És persze az elfogadható ár sem megvetendő szempont. :)
További ajánlott fórumok:
- Egerben tudtok jó éttermet ajánlani elfogadható áron?
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Budapesten melyik éttermet ajánlanátok randevú szempontjából?
- Tudomásotok szerint ma Újpesten ellenőriznek valahol a rendőrök a szmogriadó miatt?
- Tudnátok ajánlani valami hangulatos éttermet Budapesten, ahol minden szuper?:)
- Budapesten tud valaki nagyon jó kínai éttermet?