Budapesten melyik éttermet ajánlanátok randevú szempontjából? (beszélgetés)
Tehát sokadik randi. Miért nem kérdezed meg egyszerűen, hogy mit szeretne? És van-e kedvenc helye?
Vidd a Leo barba, a Lánchídnál, az eléggé romantikus esténként ;)
Vagy a Marvelosa-ba, ahol keveredik az angol és francia vidéki romantika, isteni a kiszolgálás és a padlizsánkrém. És ha egy kis szerencsétek van, a szemből a Lánchidat és a Dunát bámulhatjátok párás szemmel 😜
Én nem léptem fel, de hasonló események után nem voltam éhes. Még sokáig hatott az izgalom, meg a meghatottság, meg a koncentráció okozta stressz.
De hát ki hogy van ezzel, majd kiderül.
Akkor ne vacsorában gondolkodj. Azt majd legközelebb. Talán most nem is lenne az alkalomhoz öltözve.
Nézz ki egy közeli rendes kis helyet, és igyatok meg valamit.
Nyilván a Mazel Tov remek, ha mondjuk a Keleti környékén lakik, de nem annyira jó, ha esetleg Budán a Várhegyen túlra kell hazamennie.
Azért is írtam hogy vagy a MÜPA, vagy a lakóhelye közelsége legyen szempont.
Bármiből lép fel az ember, az egész aznapja ezzel telik, sőt az előtte levő napok nagy része is. Ha véget ért a nyilvánosság, elkapja esetleg az ember akkora, több nap óta félretolt fáradtság, hogy esetleg megszólalni sincs kedve.
Kivéve, ha asztalt kellene foglalni.
Azért nézz a MÜPA közelében is helyeket. Esetleg érdeklődd meg, be lehet-e esni 9 után.
No meg mi van a hölgy hazajutásával. (Ha rakpart, melyik oldal... )
Leginkább Budára vinném a leányzót, és inkább legyen középkategóriás a hely, vagy kicsivel afölött. :) Tudom Pesten van bőven klassz hely, de hátha tudtok a budai részen is, ami nem extrém puccos, de egy érett nőhöz igazán illik.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudnátok ajánlani valami hangulatos éttermet Budapesten, ahol minden szuper?:)
- Melyik éttermet javasolnátok romantikus-évfordulós vacsora helyszínének Budapesten?
- Ismertek olyan éttermet ahová kutyákkal is be lehet menni? Lehetőleg Budapesten és környékén.
- Svédasztalos/korlátlan ételfogyasztást kínáló, kipróbált, bevált éttermet ajánlanál Budapesten?
- Tudtok olyan éttermet a Móricz Zsigmond körtér közelében, Budapesten, ahol elfogadnak üdülési csekket?