Tudtátok, hogy a térdfájáson segít a zöldajkú kagyló pora? (tudásbázis)
Szia!
Én is megpróbáltam az elmúlt bő 15 évben sok mindent, többek közt ezt is, de kiderült, hogy a szinte elviselhetetlen viszketésemnek ez volt az oka. Egy darabig kevésbé fájt a térdem, de már szteroidon gondolkodott az orvos, (mármint a bőrre) amikor abbahagytam a szedést, és láss csodát, abbahagytam a vakarózást. Kipróbáltam sok mindent, kurkumát, zselatint, csipkebogyót, a fél patikát szinte, nem kevés pénzért, de csak protézis lett a vége. Azóta nem fáj, a másik lábammal már nem várok ennyit!
Gyere a térdes fórumba és olvass vissza, én sokat tanultam ott
Üdv és jó egészséget!
szervusztok
vegyük elő ismét ezt a topikot,sokunknak bizonyára van térdfájdalma.
én is szedtem ezt a kagylótablettát,jól éreztem magam,nem volt fájdalmam,abbahagytam,3 hónap után ismét elkezdett nagyon fájni mindkét térdem.
kérdésem az volna,hogy akiknek évekkel ezelött fájt a térde,most is szedi vagy abbahagyta a szedését.
Én úgy kezdtem szedni, hogy napi 3x2 db 7 napig, utánna (mivel piszokira féjt a térdem) 2x2-t l4 napig, ezt kövcetően az egyszer kettőt. De az első hónapokban gyakran előfordult, hogy amikor jobban fájt a térdem, akkor este is vettem be belőle. Most kb. 3 hónapja van az, hogy elég a napi kettő. Hogy ez a javulásnak, vagy a jóidőnek köszönhető, majd október novemberben elválik:)
Én azonban bizom abban, hogy a szernek köszönhetően megjavult a lábam:)
Én a mai napon kezdtem el szedni, de aki ajánlotta azt mondta, hogy esténként vegyek be két kapszulával belőle sok folyadékkal.
Azt kérdezem tőletek, hogy a napi /esti?!?/ két kapszula elegendő-e?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm és várom:Magdolna
sziasztok!
autoimmun térd gyulladásom van már 25 éve, az orvosok már meg műtöttek, injekciós kezelésekben részesítettek, még sem történik semmi javulás. Az elmult 5 hónapban szünet nélkül fáj és fáj. erre is jó lenne a csoda kagyló pór??????????????
Hát előbb röntgeneztesd meg a térded, feleslegesen ne adj ki pénzt olyanért, amire nincs is szükséged. Lehet, hog csak a térdszalagjaidnak van baja, azt meg csak tornáztatni kellene.
Ilyenből születhet az a félreértés, hogy "nekem bezzeg nem használt" Persze, hogy nem, mert esetleg ne is kellene szedned:)
no, nekem nem ennyire súlyos a térdfájás, csak néha érzem egy kicsit.
valamint ha sokáig kell egy helyben ülni, akkor utána ha megmozdulok belesajdul. (pl mozi után)
gondoltam kipróbálom ezt a természetes kalciumpótlást, hátha segít. (bár néha meg vagyok győződve, hogy ez is csak egy újabb csodaszer, amire kiadok csomó pénzt, és biztos nem használ... szóval örülök, ha másoknak - is- pozitív tapasztalatai vannak, ez megerősít abban, hogy érdemes szedni:)))
jobbulást!
Az igazi "szakítópróba (fáj-nemfáj) nálam akkor volt, amikor nagyon esős idő volt. Már most tavasszal lényegesen kevésbé fájtak a térdeim, mint novemberben. Akkor úgy tudtam feljönni a lépcsőn, hogy két kézzel kapaszkodtam a korlátba és húztam felfelé magam. De tavaj nyáron a jó időben is úgy jöttem fel, hogy egyik kezemmel kapaszkodtam a korlátba, és majd bepisiltem a belenyillaló fájdalomtól. Igazából csak egenes uton tudtam közlekedni fájdalommentesen.
Ma már csak a súlyom miatt lihegek a lépcsőn:))
ez nagyon jól hangzik!
én még csak 1 hónapja szedem, azóta nem fájt a térdem, de persze lehet, hogy ez csak véletlen:)))
de megveszem a köv. dobozzal is azt hiszem, sőt, viszek anyukámnak is:))
köszi az infót!
szerintem ez nem reklám, amíg nem te forgalmazod ezt a port, és nem írod oda, hogy akkor itt és itt lehet megrendelni tőled:)
ha megnézed, sok fórumban leírják/leírjuk a tapasztalatainkat egy-egy termékkel kapcsolatosan. szerintem ez csak segítő szándék, és információmegosztás. (és pont ezekre van a fórum, igaz?:)))
megnézem holnap ezt a kagylóport a "csodaszer" boltban:)
A készítmény neve: Os-Ar-Ten. Az orvos még javasolt nekem egy térdtornát: Ülj egy keményebb székre, úgy hogy a lábad lérjen a földre. A térded alatt a felső combodnál kulcsold össze a két kezed, emeld meg a térded vagy 30 cm-re és az alsó lábszárad lóbáld vagy 100x. Ezt naponta vagy 5-6 szor csináld meg. Érdekes melegség lesz belül a térdedbe. A doki azt modta, hogy beindul valami folyamat. Na ha mégsem, akkor is legalább tornázom :))
Szióka
hű, ez engem is érdekelne!
mi a szer neve, és hol lehet kapni?
(nem lehetne ide a fórumba is beírni, és akkor nem kérdezgetné mindenki egyesével?:))
sziasztok!elkuldeni nekem valaki priviben, h hol lehet beszerezni, nagyon erdekelne, volt 2 motorbalesetem, osszevarrtak a terdem, es 7 evig kosaraztam es elegge tud fajni a terdem!
koszonet
kiara
Szisztok!Most néztem meg,h mamácska már régóta nem kattintott.Ha vki tudja a termék nevét,legyenszíves tudassa velem.
Nagyon köszi!!!!!!
Szia Mamácska!
Én is a termék nevére volnék kíváncsi,mint a többiek.3-4éve fáj térdem.Előre is köszi!
Üdv
Kedves mamácska!
Légyszives ha tudod küldmár el a szer nevét és hogy miként lehet hozzájutni, amit a térdedre szedtél.
Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- A szorongást vagy "emberiszonyt" hogy tudtátok leküzdeni?
- FIÚK! Maximum meddig tudtatok hűségesek maradni egy kapcsolatban?
- Hány hónapos várandósságig tudtatok dolgozni/tanulni?
- Mit tegyek térdfájás ellen?
- Volt már valakinek térdfájása futástól, steppertől? Mi lehet a megoldás?