Tudsz olyan oldalt, ami németről magyarra fordít teljes szöveget? (tudásbázis)
Hát ezzel most játszottam egy kicsit:)
"Quality is under checking."="A minőség alatta van miközben megáll.
De volt olyan, ennél jóval bonyolultabb mondat, aminek az értelmét többé-kevésbé visszaadta.
Pontosan egyik sem fordit. Egy rakás hülyeséget irnak egymás után. De ha tudsz azon a nyelven rengeteget segit.
Van olyan nyelv amirol a jo napot asszonyom-ot kellemes nonapot-ra forditja :-)
(pl spanyol-angol)
Tulajdonképpen én nagyon sokat koszonhetek nektek. Nem is gondoltam volna hogy létezik progi amelyik tud szoveget forditani. Valamelyik nap surgos és fontos iratokat kaptam a kezembe hogy forditsam le azonnal 5 nyelvre. Ezek kozott voltak olyanok amiket nem igazan beszélek, és az agyam sem fog annyira, hogy ennyire tudjak koncentralni. Eszembe jutott ez a topic, rakerestem a neten a forditokra, (az alabbi 2 valoban egész jo) , 1 nyelvet megcsinaltam egyedul, a tobbit bemasoltam a honlapra, ellenoriztem, kijavitgattam a hibakat, 1 jo ora mulva leadtam az iratokat, és bezsebeltem 500 eurot. (nyelvenként 100) :-P :-P :-P
Ugy néztek ram, mint egy Istennore :-)
Koszi nektek a tippet :-)
:-) az alabbi levellel, szeretnénk szives ..... kérni -FORDITAS: Az ajándékkal jólelkűek vagyunk,
HOGY BEMUTASSUk ONNEK
ford : hogy bemutasd téged
Pozicionk tokéletes kiindulopont - FORD: A helyszínünk az eszményi indulás
A MAI NAPIG IS VEZETO POZICIO... -
ford :megnyugszik a foszereplo
A CAPITAL-mint fovarost meg leforditotta tőkére.
Na, viccnek jobb mint forditoprogramnak :-)
Nem fizetős, ha angol érdekel, ezt nézd meg:
www.webforditas.hu
Eszméletlen megkönnyíti az angol-magyart és fordítva.
Pedig jól írtam a f..w címét. Most ki is próbáltam, nekem megy. Ott van egy magyar zászló, arra tudsz rákattintani.
Nem találtam eddig még, csak olyat, ami angol szöveget, vagy teljes weboldalt fordít.
De németül semmi.
Köszi szépen, én még használnék egyet, de béna vagyok a kezeléséhez:www.foreignword.com
Egyébként furcsa, mert angolból is van ilyen: www.onlinefordito.hu
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Tud valaki olyan oldalt, ahová ha beirok egy magyar szöveget leforditja angolra?
- Whirpool használati utásitást szeretném németről magyarra forditani hogy lehet?Pdf formátum.
- Tud valaki olyan oldalt ahol angol szakkifejezéseket le tudok fordítani magyarra illetve magyarról angolra?
- Melyik oldalon lehet német szöveget magyarra fordítani?
- Ismertek olyan internetes oldalt, ami külföldi dalok szövegét lefordítja?