Tudnátok segíteni infókkal cellulit masszázs ügyében? (beszélgetés)
Köszönöm az infokat!!!
Amúgy... 2. alkalom után vagyok éppen és én már látok valami javulást. :P A lábaim formája MINTHA másabb lenne és a cellulit is MINTHA halványodna.
Szóval, amúgy bejött a masszázs. :)
Szép napot!!!
Visszeres lábat csak nagyon óvatosan szabad masszírozni, a kérdéses területet épphogy csak simítani. De ha hajlamos vagy a visszértágulatra, tehát gyenge a kötőszöveted, akkor a cellulit masszázst egyáltalán nem javaslom.
Uuuhf. Arra gondoltam ezt az 5+5 alkalmat felveszem és utána hanyagolom, remélem nagyobb gáz nem lesz...
Köszi, hogy írtál! :)
Igen. Ezzel a masszázzsal igen.
Én ma estem át életem második cellulit masszázsán.
Zsinórban 5 alkalmat veszek fel, de lehet ráhúzok +5 alkalmat.
Comb+fenék van masszírozva.
Az első alkalom csikis, fájdogáló volt, el is lazított... másnapra belilultam rendesen, így belilult lábbal mentem a második alkalomra, ez már fájt rendesen. Nem volt kibírhatatlan!!!! Csak nagyon fájt. :-/
Viszont vállalom a cél érdekében. :)
Állítólag a harmadik alkalom után már élvezhető lesz és nem lilulok tovább.
Annyi kérdésem lenne, hogy nekem látszódnak itt-ott a hajszálerek, visszeres a lábam a combom felső részénél... és szerintetek a masszázzsal ártok a lábamnak?
A fórumindÍtó én vagyok,akimég mindig szeretne segítséget kérni cellulit masszázsban jártasoktól,mert még mindig nem tudja ezek alapján,hogy mi a leghatásosabb cellulit masszázs,és amúgyis szereti fejleszteni a tudását.Még mindig nem tudja pontosan,hogy milyen fogásokat meddig érdemes alkalmazni stb.
Szerintem a fórumindító már rég dolgozik,biztos elmondtâk neki,h mit kell csinálni.Egyszer engem is hívtak,aztán kiderült,h az illető azt várta,h neki szerezzek kuncsaftokat,plussz segítsek eladni használt telefonokat.
Engem köpölyöztek már amikor jártam még:) Az fájt,de jó volt nagyon.Meg betekertek egy fóliába is fahéjjas krémmel:)
Viszèrre nem ajánlott a masszázs,kifejezetten káros,ahogy a szauna,forró fürdő is.Tudom,nekem is van ilyen problémám,plussz masszőr is vagyok.A cellulitmasszás teljesen más,ált.comb,fenék a terület,spec.krémmel,de nem volt sok különbség,viszont ha csak azt masszírozod fél òrán át,akkor mindenképpen lesz látszatja-sima masszásnâl is lenne:)
Csizmát nekem is tettek. Nyomásterápia a neve. Olyan könnyűnek éreztem magam utána. Kicsit visszeres a lábam,még arra is mintha jó lett volna.
Igen,ott is! Massziroztak meg a bokamnal,terdhajlatnal,megnyomkodtak a labfejem,hasam!Nem oljjal,hanem puderrel csinaltak!Kesobb raktak ram gepet is, a hasamra,majd nagy "csizmat" a labaimra!Ev elejen jartam,sokat segitett,de kezdek visszaromlani,osszel szeretnek ismet egy kurat!
Hát, attól függ, volt-e vmi konkrét panasza előtte, vagy nem ..... a nyirokmasszázs alapvető hatása a vér- és nyirokkeringés fokozódása, élénkülése .... beindul egy erőteljesebb méregtelenítés ezért sok folyadékot kell utána inni, mert fokozott a salakanyagok kiválasztása és kiürülése. A masszázs felfrissít, ellazít, pl a végtag ödémák már a masszázsvégére csökkennek vagy akár el is tűnhetnek teljesen .....
És mit vesz utána észre a kezelt ember?
Combhajlatnál .... az intim területek kihagyásával.
Állítólag bikinivonalnál masszíroznak.Nem?
Olajos, teljes test masszázs, úgyhogy célszerű hozzá levetkőzni. Ha nagyon szégyenlős vagy, akkor bugyi, melltartó maradhat, bár közben, azok a testrészek, amiket épp nem masszírozunk, takarva vannak .....
Ahhoz úgy hallottam le kell vetkőzni teljesen:(
Engem köpölyözéssel és krémekkel, pakolásokkal egészen szépen rendbe hoztak.
Svédmasszőr vagyok,hamarosan okleveles gyógymasszőr leszek,aki jártas cellulit masszázsban attól szeretnék kérni minden segítséget,információt,tippet mert lehet olyan munkahelyem lesz,ahol ez lesz a legfőbb.Előre is nagyon köszönöm.
További ajánlott fórumok: