Hatékony aszépségszalonokban használatos gépi cellulit (vákuum) masszázs, testcsomagolás, stb? Megéri? (tudásbázis)
Köszi a tippet :))
hol lehet ilyen ultrahangos készüléket venni?
szia czyka!
Köszi a választ,ez bíztató,hogy van eredménye a kezelésnek,mert lássuk be,elég drágák ezek.
Én egy hete kezdtem,már ment le 2 cm a hasamból,szóval én is látom,hogy elkezdődött valami.
Szia Akvamarin!
Akkor itt válaszolok.
Nekem eredményesnek mondható a kezelés, mert a kezelt részekről (has, comb csípő) kb -4 cmrel lettem kisebb, de nekem nem is volt nagyon durva feleslegem,(172cm vagyok 61 kg).
Ami nagyon látványos volt, hogy a fenekemet nagyon megemelte, és az oldalamról is eltűnt a felesleg.akivel egyszerre kezdtük,(és neki nagyon durva narancsbőre volt), neki a 3., 4. kezelés után teljesen elmúl.
Na igen, a masszírozás, meg tekercselés egyszerűbb, mert nem kell megmozdulni hozzá :) Judittal egyetértek, ebből a pénzből akár személyi edzőt is fogadhatsz magad mellé meg dietetikust aki összerakja az étrendedet. :)
Ha nem kezdesz el mozogni és nem változtatsz az étrendeden hiába a sok tízezres kezelés, ha vége, néhány hónap és visszaállsz eredeti állapotba. A mozgást viszont ha elkezded és kicsit kitartó vagy az elején, hamar meghozza az eredményt, ráadásul egy idő múlva már várni fogod az edzéseket, mert hiányozni fog :)
hát nem tom.
én kb10-12kg sztem vna leadni.
de azt is láttam már sok emberen, h ha gyorsan fogy az nem tesz jót a bőrnek.
hiába leszel karcsúbb a bőr lógni fog ill nem olyan gyorsan regenárálódik.
nekem a teremben kiválasztottak gyakorlatokat és max 3-4 kg foggyak egy vagy másfél hónap alatt és akkor szép marad minden.
max vegyek masszázst ha gondolom az jót tesz amúgy is.
én nem tudok rendszeresen járni a meló miatt de így is fogytam 6-7 kg ot. és tartom és bármit ehetek. jó nem zabálok meg mindent eddig sem tettem - eszem ahogy eddig - na jó kicsit odafigyelek de van mikor bűnözhetek és azt meg ledolgozom.
én nem dobnék ki ennyi pénzt. ennek az árából 2 éves bérletet veszel ha nem többet.
Szia, én holnap megyek a Hyper Minceur fogyasztón szalonba.
Nagy a túlsúlyom de nem egész életemben volt ilyen, hanem 2005 óta.
Azt mondja a hölgy, beszéljük meg, mert szerinte 30 kezelés kellene ahhoz, hogy beindítsa a fogyást tisztességesen, persze ők is adnak étrendet.
33 ezer forint lenne egy hónap, 3 hónapot kellene járni.
Most akkor megéri, vagy sem?
Láttam beírást, egy velem egykorú hölgy 105 kg-osan kezdtem náluk, 54-es ruhamérettel és aztán sikerült neki lefogyni, 42-44-es méretre.
Azt mondta a kozmetikus, hogy több ilyen súlyú nő jár hozzájuk, nem véletlen.
Van még valaki, aki nagyobb súllyal ment át ilyen kozmetikai kezeléseken és segített neki?
Nekem az lenne a fontos, hogy elindítsa legalább az első tíz kilót gyorsabban...kell a sikerélmény az elején, ez van.
hát azt nem tudom, h akkor segít e ha már nem vagy feszes.
és sem vok 20éves de a bőröm nagyon szép még!
egyszer míg kezelésen pihegettem jött egy idősebb hölgy aromára vákumra meg ilyenek.
nem volt már feszes sőt....megcsinálta neki a csaj de kerek perec nem mondta meg neki, h mi várható. csak hímezett, h egyéntől bőrtől függ meg ki h reagál stb....
csak a pénzt szedik ki szerintem.
ha kiakarod próbálni akkor próbált elsőnek otthoni módszerrel. belehet már szerezni mindent hozzá.
sőt a kémeket meg biztos nem hígítják fel vmi szarral, h minnél több kezelést vegyél a cél érdekében.
vagy ha nem is hígítják de sokszor engem sem kentek be rendesen becsületesen.
nekem ez a véleményem. tisztelet a kivételeknek.
de sokkal többre mész egy fitnesz teremmel - nekem nagyon bejött pedig stresszeltem rendesen.
sztem nem éri meg!!!
mert próbáltam!!!
sokkal többet ért mikor rá tudtam venni magam a fitnesz teremre - 6 kg le is ment és sztem sokkal tartósabban mint ilyen drága semmit sem érő kezelések.
és a bőrömnek is jobb a tornázás mint a tekercselés meg az efféle baromságok mert próbáltam de csak a pénzt nyelik.
Az unokahugom most van túl egy 10 alkalmas vákuumos nyirokmasszázson. Több mint 20 kiló felesleg volt rajta. 7 kilót fogyott, és láthatóan minden testtájékán rengeteg centit veszített. Láthatóan karcsúbb. Habár az tény, hogy kapott mellé egy 600-1000 kalória/napos diétát.
Ne várjunk csodát! Helyes táplálkozás nélkül nem lesz eredményes a kezelés!
Én tavaly, már 41 évesen jártam kezelésekre és a bőröm rugalmassága sokat javult. Azt hiszem azáltal, hogy a nyirok- és vérkeringést serkenti a kezelés. Meg a sokszori krémes tekercselés is jót tesz neki.
Striák ellen van egy gyógyszertárban kapható krém, a márkaneve azt hiszem Bebe (vagy Bébé?)
A lányom sajnos a növése során még a hátán is csíkos lett, neki vettem. El nem tűntette a striákat, de teljesen azok kifakultak és a tapinthatóságuk is sokat javult. Azt hiszem, a striák "kora" a lényeges, hogy frissek, vagy már régiek.
Ha valaki csinos, és csak némi narancsbőr a gondja, annak segít. De nagyobb súlyfelsleg, "hájasabb" testtájak esetén nem igazán hoz látható eredményt.
Nekem 15 kg súlyfeleslegem van, rajtam nem nagyon látszott eredmény pedig legalább 15 kezelésen voltam. (Talán a bőröm rugalmasabb lett)
A lányomnak csak egy-két kritikus testtájéka van (leginkább a combja), neki valamelyest használt. De csodákra ez a módszer sem képes, és igencsak drága.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- Mennyire hatékony egy ministepper használata?