Tudnátok olyan fogamzásgátló tablettát ajánlani, aminek alacsony a hormontartalma? (tudásbázis)
Hagyd, Évike...
Valakinek nem erőssége a szövegértelmezés. Nézzük el neki! :) :D ;)
Valeriana........
Mit keresel te itt????
Normalis ember ilyet nem is szed.Tudod mi az,hogy fogamzasgatlo?????Nem dilibogyot kerdeztek amit idiotak szednek,hanem fogamzasgatlot!
Keress magadnak szerintem jobb elfoglaltsagot mert az okoskodassal itt nem ersz el semmit,csak ismeretseg nelkul is latjuk milyen tirpak vagy!
Amugy a Lindinette is jo.
Tudom,nem is piszkálódásnak vettem,azért is írtam,hogy jogos a kérdés,tudtam is,hogy meg fogjátok kérdezni:)
Te jó ég,szabad tudni mi volt az a bogyó?
én a Stodette-t szedtem, de rettenetesen fájt tőle a fejem, viszont ő elég alacsony hormontartalmú.
alacsony hormontartalmú még pl a Jangee, Yasminelle, Yadine...
Kíváncsi lennék véleményekre,hogy milyen alacsony hormontartalmú fog.tabletták vannak?
Az ok,bár lehet,hogy butaság,de amióta a Regulont szedem,pattanásos a bőröm,és azt javasolták,hogy alacsonyabb hormontartalmú fog.tablettával ez meg fog szünni.
Tapasztalatok érdekelnének:)
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is?
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Elfelejtettem bevenni 4 napi fogamzásgátló tablettát...
- Lett valakinek valami betegsége fogamzásgátló tablettától?