Tudnátok nekem valami jó megoldást a kád elé szőnyeg helyett? (beszélgetős fórum)
Szia!
Köszönöm szépen!
Szia!
Szegénykém!! Hát teljesen megértelek ezek után. Én is meggondolom, hogy milyet vegyek. A járólapunk nekünk is fényes főleg a nappaliban, a fürdőben még nem is annyira.
a fényes járólapokon én is rendszeresen elzakózom magassarkúban
mindig van egy-két kék folt itt-ott :)
a gumiszőnyegről engem biztos nem kell lebeszélni, én száműzök szinte minden műanyagot és gumit a lakásból
szegény :((
nekem ilyen van, [link]
ez soha nem csúszott még meg, stabil, mint a beton. csak persze szépen el tud ázni cserébe...
Életem egyik legnagyobb baklövése h zuhanykabint akartam:)....szívás a takarítása:D
Deee ha egyszer kádam lesz ismét(a következő életemben) tuti h nem teszek rá ilyen paravánt.....Takarítsa az akinek két anyja van,és az egyiket Pistának hívják:))))
Szia!
Hát igen, nehéz egy jót találni.
Szia!
Azt még nem próbáltam, de kifogom mindenképp! :-)
Szia!
Köszönöm!
Ilyenről még nem is hallottam, hogy a kádhoz is létezik.
szia!
Köszike! :-)
Szia!
Köszönöm! Ilyet is próbáltam, de nem nagyon jött be sajnos.
Szia!
Az tuti, hogy nagyon praktikus! :-))
Gumiszőnyeg van nekünk...
Itt néhányan leszólták...De nekem tetszik a mienké..Passzol a színe, és aranyos mintájú, formájú...És praktikus, nem csúszik el az ember, ha kiszáll a kádból.
Kisfiam miatt vettem, hogy ne csússzon el..
De felnőtteknél is van csúszásveszély..;D
Én azért mindig terítek rá 1 törölközőt, mikor fürdünk, s azt utána nem hagyom rajta.
Rendszeresen felveszem, kitörlök alóla.
És időnként bedobom a mosógépbe kimosni. Semmi baja tőle..:D
pont így vagyok vele
én semmilyen gumiból készült tárgyra nem tudnám azt a szót használni, hogy "szép"
:D
ilyesmire gondoltam, vagy írd be a keresőbe, hogy spirella ocean
egyébként én is mindig szétpancsolom a szőnyegem, pedig van zuhanyfüggönyöm, csak nem szeretem behúzni :)
sima fehér ikeás szőnyegem van, aminek az alja gumi, én a végén csak ráterítem a kád szélére, aztán majd megszárad... én nem szeretek, csak puha pamutra lépni, az a baj.
Szia!
Köszönöm, azt hiszem olyat még nem próbáltam. :-)
Ez a másik, meg olyan szivacsos-féle volt. Össze is lehetett könnyen tekerni. De nagyon nem vált be.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok alternatív/otthon kivitelezhető megoldást betét helyett?
- Te hogy vezeted le a feszültséget? A kalóriák helyett keresek gyors és hatékony megoldást.
- Tető nélküli villanytűzhely mögé csempe helyett milyen praktikus megoldást javasoltok?
- Tgyást kaptam, utána gyedet! 75000 Ft helyett most 56000 Ft-ot kapok. Nekem jár a kompenzáció?
- Segitene nekem valaki 1 vigasztaló levél irásában?(nem azt kérem, h ird meg helyettem hanem csak 1 pár tippet szeretnék)
- Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy milyen járat közlekedik Pestimkrére a Népligettől a 254 e helyett?