Tudnátok Nekem segíteni milyen helyszín, hely a legjobb első randevúra? (beszélgetős fórum)
Én ugyan az első randin már rég túl vagyok, de azért még emlékszem rá:)
A lányommal kapcsolatban tudok nyilatkozni.
Pontosan 1 évvel ezelőtt randizott először a párjával. Hát az valami haláli élmény volt még nekem is:)
Egész délután öltözködött..egyik ruha fel, a másik le..szóval nagyon izgatottak voltunk mindketten:)
Az fiú egy egy nívós étteremben hívta meg vacsorázni, majd leautóztak a Balatonhoz. Emlékszem, éjjel kettőkor jött haza. Én persze felkeltem:) Beszélgettünk, mesélt, mesélt, és nagyon boldog volt.
Két hét után történt meg az, aminek történnie kell egy szerelmes pár között. A fiú nagyon intelligens, aranyos, és férfias:)
Nem kell annyira "leírni" a mai fiúkat, hiszen ők úgy viszonyulnak a lányhoz, ahogy azt az adott lány igényli.
Persze ez csak az én egyéni véleményem. Mindig arra tanítottam a lányomat, hogy legyen önmaga, ne legyen feltűnő, közönséges, kihívó..
Azt gondolom, sikerült.Igazán szomorú lettem volna, ha a jános meg a város....szóval értitek:)
Nem vagyok konzervatív, de annak örülök, hogy megfogadta a tanácsom..azt hiszem büszke vagyok rá:)
Ha pasi vagy és a szíved hölgyét elakarod kápráztatni, akkor mindenképp olyan helyre hívd el, ahol hazai pályán vagy.
Nekem a volt barátom igazi mozdony őrült volt. Mindent tudott a vasútról. Elvitt a közlekedési múzeumban, és elkápráztatott a tudásával. Én momentán az okos, művelt pasikra bukom. Ilyesmivel könnyű levenni a lábamról:)
azt olvastam h "milyen HAJszín a legjobb első randira"
huhhh azért ennyire nem vagyok fáradt :DDDDDDD
A pasik gyűlölik,azt a választ,hogy döntsd el Te! :)))Kérdezd meg bármelyiket! :))
Mindegyik tudja,mit akar!Egy sem kivétel,csak az egyik elmondja,a másik hazudik,a harmadik meg meg is teszi! :)))
Amúgy meg MINDIG a Nő dönt!Ha nem,azt hívják úgy erőszak! :DDDD
Moziba ne...egy randi rólatok szól, és nem a filmnézésről. :)
Mindenképp olyan hely legyen, ahol lehet beszélgetni, ami aránylag nyugis, de emberek azért legyenek. :) És persze kellemesen lazulós hangulatú. :)
"Először is MINDIG a Nő dönt!:) "
Ez igy van,DE! nehogymár a randi a nő dolga legyen,maximum válasszon a lehetőségek közül. de ne ő mondja meg,hogy hova vigye a pasi.
na jó,én magamból indulok ki,és kicsit konzervatív is vagyok ezen a téren,de nekem nem is kellene olyan fickó aki nem tudja,hogy mi akar,vagy nem áll elém kész ötletekkel. végülis a pasi hivja meg randizni nem? akkor biztosítsa a megfelelő körülményeket is.
Először is MINDIG a Nő dönt!:)
Soha ne mondd,hogy Ő döntsön!
Én mindig olyat helyet választok,ahol ismernek,és központi helyen van!Sosem tudni! :))
Gratula:)
Itt az élő példa.:D
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- Tudnátok segíteni nekem ajándékozzással kapcsolatban? A legjobb barátunk születésnapjára kellene valami.
- Szegeden keresem a legjobb gyerekszemészt, olyat akinek magánrendelése is van!! Tudnátok segíteni?
- Könyvelők vagy munkaügyesek, hogy járnék a legjobban, tudnátok segíteni?