Tudnátok ajánlani valami jó játékot 9 éveseknek, ami egy szülinapi bulin játszható. (beszélgetés)
Haho!
Az en lanyom is most volt 9 eves es mikor a bulit tartottuk, vegig zuhogott az eso! Eleg katasztrofa volt, mert a lakasban alig van hely.
Vegul a kovetkezo jatekok jottek be:
Kikuldtem mindenkit a szobabol, de elotte jol korulneztek. Akkor valamit athelyeztem egy masik helyre, pl. egy konyvet, vagy a gyumolcsos kosarat, allolampat. Az nyert, aki rajott, hogy mi valtozott meg a szobaban.
Eldogtam valamit es meg kellett talalni. Ez tul nagy rumlival jart.....
Becsomagoltunk egy kis ajandekot egy csomo reteg ujsagpapirba. (pl. egy kulcstartot) Ezt meg a buli elott meg kell csinalni, mondjuk 3 ajandek, ha van 9 gyerek. Jo nagy legyen es minden reteget celluxal rogzitettem, hogy ne lehessen csalni.
Elinditottuk a zenet, a gyerekek a foldon ultek.
A csomagot elkezdik korbe adogatni egymasnak, ha lehet ritmusra! :) Amikor megall a zene, egy reteg papirt levesz rola az, akinek eppen a kezeben van a csomi. Aki az utolso reteget leveszi, aze az ajandek.
Vegul nagyon jol szorakoztunk.
Ja, a "kajas jatek" az volt, hogy kitettem egy csomo fele zoldseget az asztalra, szep kis darabokra vagott, repa, ubi, paradicsom, paprika, retek, stb. A vallalkozo szemet bekotottem egy kendovel, es ki kellett talalnia mit eszik. Nagyon batrak voltak, peidg feltek tole a csajok rendesen. (uborka? fujjjjj! aztan megis megettek!!!!!!)
Remelem segitettem, bocsi ha tul hosszu lett. Udv.
Andi
Köszi mindenkinek aki segített! Azóta túl vagyunk a bulin, jól sikerült. Készültünk egy csomó játékkal, de nem sokat játszottunk, mert inkább ki akartak menni a mezőre sétálni. :)
Csacsa:
Ha jól számolok, most 7végén lesz a bulija a lányodnak. Mondjak néhány játékot vagy már van elég?
További ajánlott fórumok:
- Adva van egy ötbetűs szó, egy betűt elvéve vagy hozzáadva írjuk be a következőt! Egyedül is játszható!
- Miért van az, hogy az idősebb korosztály azt gondolja, hogy a 20-on éveseknek nem lehet gondjuk?
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Hepatitis C védő oltás 13-14 éveseknek
- Kormánnyal játszható online játékot tudtok mondani?
- Szülinapi bulira programtippek 10 éveseknek.