Tudnál ajánlani olyan hajápoló spray-t, ami alkalmas a hullámos tincsek kordában tartására és használható minden nap, száraz hajon is? (tudásbázis)
Valamikor zsengekoromban volt zsíros, és a végénél száraz hajam. De ugyanaz pepitaban.
Egy csőrös flakont (pl. Hajfestékek) fel kell tölteni 1/3 sampon/vízzel, a többet telenyomod, megmosod. Kis gyakorlás után azt és csak azt oblited és szaritod.
Amúgy én nedvesitett, hajolajos kezzel nedvevitek, és a LENYEG: gravitáció. A vékony göndör hajat össze kell gyúrni sorszor a levegőn száradás alatt
Szia
Ezt én sajnos magyar oldalon nem találtam meg. Hol lehet beszerezni?
azt nem tudom,zseléset hasznalhatok-e a fodrászomtol majd megkérdezem,egyébként ő ajánlotta a gliss kurt.Csak akkora a választék,hogy abbol igazán nehéz kivalasztani a megfelelőt...
a nelly termékeket a szilikontartalma miatt néztem,mert állítólag az jó
uhh,bocsi de azt elfelejtettem irni,pedig elég lényeges,hogy nekem hosszabbított hajam van,ami nem kíván sokkal másabb ápolást mint a saját,csak hanyagolni kell egyes összetevőket,amik kárt tehetnek a haj illesztésében,ezért mindig megnézem a hajápolók összetételét. A póthajat bizony fésülni kell,akár hullámos,akár egyenes.
A hajam inkább könnyen zsírosodó mint száraz
Hát az első alapszabály, hogy az erősen hullámos hajat, már ha úgy akarod hordani, tilos fésülni.
Mosáskor igen és annyi, utána csak szétesnek a tincsek. Ha jól megcsinálod utána nem nagyon kell ápolni. Ha száraznak érzed a hajad inkább hetente egyszer rakj rá egy tápláló pakolást.
Szia,
próbáltál már zselé alapú ápolót? Azzal nem is kell minden nap kenni. Nekem is hullámos és sok hajam van. Ezektől a gliss kur és társaitól csak "csúszós" lesz és a hullámok szétmennek. A zselés összetartja a hullámokat és ápolja is.
A Briogeonak van kimondottan hullámos/göndör hajra.
Briogeo Curl Charisma rice amino + quinoa frizz control gel
sziasztok,tanácsot kérnék töletek annyiban,hogy keresek valami olyan hajápoló,tápláló,erőseN hullámos hajra való és hajban maradó-tehát száraz hajra alkalmazható-spray-t-NEM /HAJLAKKOT!/AMI kordában tartja rakoncátlan tincseimet,amit minden nap alkalmazhatok, a reggeli fésülködéskor,nem neheziti el a hajat,nem zsírosít,tényleg alkalmas mindennapos használatra .
Amiket nekem eddig ajánlottak,:-gliss kur keratinos nem kimosandó spray balzsamok ,ebből van millió féle,de nem tudom,ezeket csak törölközőszáraz hajon lehet alkalmazni,vagy lehet szárazon is? melyik vált be nektek?
-yunsey nelly kétfázisú ápoló spray ,amiből szintén van többféle
-schwarzkopf bonacure termékcsalád:ebből nekem van fújós balzsamom,ami bevált,de csak töröközőszáraz hajra tudom használni mosás után,száraz hajra nem való,mert elneheziti a hajam,viszont kitűnő termék,mert teljesen megszünteti az elektrosztatikus feltöltödését a hajnak,nem száll a haj.
Viszont szeretnék egy reggeli ápolót is,mivel erősen hullámos a hajam,amit kicsit nehezebb kezelni ,mint a sima hajat.
van tapasztalatok a felsorolt termékekről? vagy tudtok bármi mást ajánlani,ami nektek bevált?
előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Lehet, hogy alkalmatlan vagyok egy kölyökkutya tartására? Mi ilyenkor a megoldás?
- Kislány hány éves korától használhat tampont?
- Mi használható a zoknik összefogására mosáskor?
- Három éves kislányom haja rettentően göndör, és kezelhetetlen! Használhatok a hajára "felnőtt" hajápolót?