Tudna valaki jó (magán)gyermekorvost ajánlani Nyíregyházán? (tudásbázis)
Azx meg eszembe jutott, hogy nem valtoztattal neki tusfurdot vagy amivel mosdatod? Nem lehet hogy attol?
Sikerult gyermekorvost talalni, megnezetni?
Lehet mostanra telítődött vele a szervezete :( A fiamnak sem rögtön lesz baja tőle..volt már hogy nyúlt le az apja sajtjából,semmi sem történt..másnap tudtomon kívül megkínálták tejessel,az már sok volt így együtt neki.Minden gyereknél más a tűréshatár..van akinél 3 évesen jön ki,ezt nem lehet tudni.
A tejallergia-tápszerek szörnyűek,a fiam 1 korty után kiköpte mindig :S mi rendesen bekeverve sütésre/főzésre használjuk.Ha valami 3 dl tejet ír,beleteszünk 3d tápszert.(mi pepti plus 2-t iratuk,az még tűrhető).
Kapott ő is pregomilt, de nem ízlett neki, így kapta a beba Ha tápit. Nem utalt rá semmi, hogy tejérzékeny lenne, csupán a lábát húzta fel, de a doki felírta.
Eddig semmi baja nem volt ettől a tápitól, pedig kb 2 hónapja ezt kapja.
Dr. Csobánka Margit.
Nem rossz, de jó lenne ha más is látná.
Miert kell magan?
Ha lehet korzeti is, akkor ajanlom anyukamat:) Szolj, ha kell, megirom priviben:)
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok nekem ajánlani Nyíregyházán jó gyermekorvost?
- Tud nekem valaki ajánlani megfizethető és jó magán gyermekorvost Budapesten?
- Meg tudná nekem valaki írni, hogy Dr. Rácz Krisztina mennyiért vizsgál Nyíregyházán?
- Tudna valaki Nekem Nyíregyházán nőgyógyászt javasolni, a Jósa András Kórházból?
- Tudja valaki, hogy Nyíregyházán Dr. Herbály Zsuzsa gyermekorvos mikor rendel hétfőnként?
- Valaki ismer Debrecenben vagy Nyíregyházán magán szemészt? Tudnátok ajánlani?