Tudjátok hogy melyik ország hívószáma a +90...? Mert egy ilyen számról zaklat engem valaki, és már nagyon kezdem unni.... (tudásbázis)
Én nem a zaklatás miatt húzgálom és kapcsolom ki:)
Megszokta mindenki,nem is hivnak....egyedül anya nem érti meg,hiába hiv éjszaka,nem tudok menni sehova 2 gyerektöl.Bár ö iszik.....na ezért,hogy ö se zargasson a hülyeségeivel az éjszaka kellös közepén,mert volt rá példa...ha bekerül a korházba arról tudok,ha spontán viszik be éjszaka,nem hiszem hogy telefonálnak onnan,mert azon kivül hogy bemegyek,sokat nem tehetek,bemenni meg reggel is betudok....
Nem vagyok rosszindulatú,de aki tudja milyen egy alkoholista családtag,föleg szülö,megérti amit teszek?!
Igen, ez egy frappáns megoldás! De sajnos a rejtett számokkal nem lehet mit kezdeni, csak azt, hogy lehalkítjuk a csengőt. Így tudunk a zaklatás tényéről, de legalább jól alszunk.
Szerintem a feljelentés sem segít.
Egy időben engem is zaklattak, volt is tippem a számra. De a rendőrség a telefontársasággal karöltve sem csinált semmit.
Ezt most találtam az iwiwen!TOVÁBBÍTOTT ÜZENET!!!Egy veszélyes trükkre szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Ha
netán hívást
kapnátok egy számotokra ismeretlen személytől a mobiltelefonotokon
arra
hivatkozva, hogy a mobiltársaság által nyújtott telefonvonalat
ellenőrzik
ezért nyomd meg a #90, #09 vagy bármilyen más számot, akkor azonnal
szakítsd
meg a vonalat! Semmilyen gombot ne nyomjál meg! Ez egy szélhámos
cég, amely
miután sikerül valakit rávenni a fenti számok beütésére, egy
speciális
eszköz segítségével, képes hozzáférni az általunk használt SIM
kártyához és
így hívásokat indítani a mi költségünkre. A hírt a Motorola és
a Nokia is
megerősítette. Eddig majd 3 millió érintett mobiltelefonról van
visszajelzés. A bejelentés a CNN weboldalán is olvasható.
Én mailben kaptam az alábbi figyelmeztetést, hogy megint vannak mobillal kapcsolatos csalások.Olvassátok el hátha valakit már zaklattak:
ÉRTESÍTÉS
Február 5-én a Belgrádban megtartott Hitelcsalások megelőzésére vonatkozó Fórumon Marija Kusity a fórum elnöke és a Raiffeisen bank dolgozója a következő értesítést közölte:
„Engedjék meg, hogy felhívjam figyelmüket egy új fajta bűncselekményre, Európában már több ilyen történt, sajnos hozzánk is eljött.
A bűncselekmény folyamata a következő: a mobiltelefon kijelzőjén nem fogadott hívás jelenik meg. Erre az értesítésre sor kerülhet anélkül is, hogy a telefon megcsörrenjen. Ha a mobiltelefon tulajdonos, miután megnézte, hogy milyen számról van szó, és ha a hívószámok a következőek: +39..., +390..., +391..., +392..., +393..., +394...(ebben a konkrét esetben +393193260045 szám volt), de mindjárt kitörli a számot, abban az esetben további következmény nem lesz. De ha felhívja ezt a számot, a bűnözők áldozatává válik.
A konkrét esetben a mobiltelefon tulajdonosa jelentkezett az említett számra, és több mint 2.000 €-ós költsége keletkezett. Ugyanis ha jelentkezünk ezekre a számokra, nincs lehetőség rá, hogy megszakítsuk a vonalat, és óriási költségek keletkezhetnek a telefonszámlánkon.
A Belügyminisztériumtól kapott információk szerint már több ilyen eset történt nálunk is.
Megkérem Önt, hogy ezen esetek megelőzése érdekében, hogy minél több emberhez juttassa el ezt az információt.
nem tudom mi legyen...nem próbáltam még
majd valamit kitalálok:)
Tudakozót nem probáltad?
Nekem is volt ilyen, de az Romániai szám volt. Először azt mondta a tudakozó, hogy nem adhatja meg, mondtam Neki, hogy legalább az országot mondja meg. Akkor mondta, hogy Romániai a szám, az mindig csak csörgetett és nem szólt bele, én azt csináltam, hogy 1 hónapra kivettem a telomból a kártyát, és elmúltak utána a csörgetések. Addig is a telefon azt mondta, hogy ez a szám nem kapcsolható.
Szia !
Ne vedd fel főleg ne hívdd vissza!!!mert ,kaptam egy körlevelet amiben figyelmeztettek ,hogy megint
vannak csalók. Attól kezdve levesz egy csomó pénzt és nem csak most hanem hetente...
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudjátok hogy a párotok az igazi?
- Nem tudjátok, hogy melyik városban van olyan fal, ahová a szerelmesek feltehetik a lakatjukat? Budapesten van?
- Tüdőpestis ellen van védőoltás, nem tudjátok?
- Ti tudjátok párotok jelszavát mondjuk Facebookon?
- Férfiak, nők írjatok le bármit, amit most nyomja a szíveteket, vagy máshol nem tudjátok elmondani!!
- Ki tudja hogyan kell Mo-ról Angliába telefonálni, mi a hívószáma?