Tudja valaki mi a különbség fitymaszűkület és fitymatúltengés között? (tudásbázis)
ok!Nagyon köszönöm!Már ez is sok segítség volt!Most mennem kell dolgozni,majd még keresgélek,de ez már nekem több mint amennyit ennyit tudtam!
Szép napot!!
Semmit nem találtam...
De ha te is beírod a keresőbe, kidob még néhány "konkurens" honlapon lévő fórumot. Ha azokat végigolvasgatod, bizonyára lesz még benne info, de én azokat most kihagytam... :)
Sokat én sem lövök ám hozzá, főleg a túltengéshez. És valószínűleg a bemásolt rész is csak egy sarkított eset lehet, nem biztos, hogy a ti esetetekben is ilyen látványos.
viszont azóta is ezt szemezgetem, de semmi komolyabbat nem találok róla... Se egy szakorvos válaszol-t, se egy orvosi szótáras magyarázatot... :(
Szia!Jajj!Nem is tudod mennyit segítettél!Az egész délelőttömet erre áldoztam de az istennek sem találtam róla semmi konkrétat!Na akkor már értem!Akkor mégiscsak fitymaszűkületünk van.Legalább ezt is tudom! :) Kíváncsi vagyok mit fognak vele csinálni!? :S
Köszi!!!Örök hála!!!
Szia!
Fitymaszűkület az, mikor a bőrt nem tudod annyira hátrahúzni, amennyire kell, mert túl kevés a bőr hozzá, vagy épp le van tapadva.
Fitymatúltengésről korábban nem hallottam, de ezt találtam róla a guglival gyorsan: "Úgy tudom, hogy ez az összefoglaló neve a fitymát érintő betegségeknek (phimosis vagy paraphimosis). Ezen túl ezt írják diagnózisnak abban az esetben is, ha valakinek "feleslegesen" hosszú a fitymája és már a makk előtt ormányszerűen lelóg."
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Mennyi a normális korkülönbség férfi és nő között, ha a férfi idősebb?
- Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- Szeretlek és szeretlek közötti különbség