Tudja valaki hol lehet kapni Dr. Hauschka termékeket? (tudásbázis kérdés)
Bioboltban,kozmetikusnál,iiletve neten rendelve lehet kapni.Én használtam,szerettem,mert gyönyörű tőle a bőröm.Az egyetlen hátránya,hogy amellett,hogy nem éppen olcsó,nagyon nem gazdaságos.Míg a tonik elég 3 hónapra,addig a krém 1-re,a mélytisztító meg még annyira sem :S
A bioboltokban kapsz tájákoztató füzetet a termékekről,és ingyenes jótanácsokat :)
Anthico:én sem értek veled egyet.Minden termékcsalád gyártója ezt fújja,mert neki ez az érdeke.Kozmetikusként használtam egy termékcsaládot,de az összehúzó masszkal nem voltam megelégedve,kevés volt,váltottam.Senkinek semmi baja nem lett,sőt...a hauschka működése nem tér el az átlagtól,a kezelés eltérő,nem megszokott.Személy szerint az Ilcsit pl. "veszélyesebbenek" tartom.
Mivel másképp hat, ezért egy teljesen más tonik gallyra tudja vágni a mechanizmust. Ergo feleslegesen dob ki az ember 4-6000 Ft-ot egy arckrémre, mert nem hagyja rendesen hatni.
Én ezért használok más termékcsaládot, mert jelenleg nem engedhetem meg, h mindenem Dr Hauschka legyen.
Rengeteg bioboltban lehet kapni, valamint olyan kozmetikusoknál, akik végeznek ilyen kezeléseket.
Egy nagyon fontos dolgot megemlítenék: aki erre a termékcsaládra adja a fejét, annak nem szabad másmilyen krémet kenni magára. Azaz nem szabad keverni, h valami másmilyen arctisztító tejjel+tonikkal mész át az arcodon, aztán kensz rá Hauschka arckrémet. De ez le is van írva a honlapjukon. Mellesleg ajánlják, h inkább kozmetikushoz menjen az ember, mert a Hauschka krémek működése eltér az átlagtól, tehát lehet, h adott bőrre nem is az a legmegfelelőbb, amit önmagának kiválaszt az ember.
weben több helyen is (google-ba írd be), weben kívül bioboltokban inkább, vagy bio drogériában (de hagyományos drogériában nem igen láttam még).
ha a honlapjukat megnézed, ott arra is találsz útmutatást, hogy melyik terméket milyen bőrre ajánlják, illetve van többféle bőrtípusra is afféle próbacsomag.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki hol kaphatok laktózmentes termékeket és mennyiért?
- Szoptatás alatt lehet használni Pharmatex termékeket?
- Hol lehet kapni Stella termékeket?
- Belépési díj nélkül milyen termékeket lehet forgalmazni?Avon, oriflame és még?
- Lehet még kapni a DM üzletekben Manna termékeket?
- Tudja valaki, hogy lehet-e Magyarországon Cosatto termékeket vásárolni valahol?