Szoptatás alatt lehet használni Pharmatex termékeket? (tudásbázis kérdés)
Szerintem a fórum indító nem viccnek szánta a kérdést, és nem is irónikus választ várt.
Ha csak annyit írsz, hogy "ennek a terméknek köszönhetően született a keri lányom", válasznak az is elég lett volna, és nincs félreértés.
Örülök, hogy lenyűgöztelek, de ez sajnos nem kölcsönös.
Ha viccelődni van kedved, arra ott van a Vicces topik.
Sziasztok!
Eladó egy doboz Pharmatex hüvelykúp, egy darab hiányzik belőle,1800Ft-ért odaadom.2015-ig jó
"Én szeretem , mert ennek a terméknek köszönhetően született a keri lányom :D"
Ha valaki azért szed fogamzásgátlót, mert nem akar babát, akkor Te egy ellen drukker vagy, és ezért szereted?
Engem is irritált. :(
Véleményem szerint sem megbízható,de mi úgy használtuk,hogy a kúp+megszakítás.De a fenti okok miatt csak pár alkalommal.
Megszakítással nem 1, hanem 2 ciklus alatt lettem terhes :D:D
De ha a kettőt együtt használod, lehet hogy 3-4 hónapig nem leszel várandós ;)
Gyógyszert azért nem szeretnék szedni mert az első gyereknél azt szedtem és egész hónapban véreztem tőle. De úgylátszik megint az lesz:(
És az mennyire lenne biztonságos, ha mondjuk pharmatex+megszakítás?
"Három hete terhesgondozáson:
Két kismama beszélget, hogy mindketten Pharmatex mellett maradtak terhesek. Erre megszólal egy harmadik: Én is. Majd a negyedik is: Én is. Akkora röhögés tört ki, hogy az asszisztensnő kinézett, hogy mi a fene van már :D"
Helló!
Én meg vagyok vele elégedve,a hüvelykúp terméket használom és nem lettem terhes.Három fiú mellé már nem szeretnénk többet.Szerintem jó.
szóval nem 100%-osak, de még csak nem is 70%- szerintem.
Ráadásul anno sem én, sem párom nem bírtuk, eléggé irritált az az anyag mindkettőnket. Inkább óvszer, ha nem akarsz tablettát szedni- bár van olyan is amit lehet szoptatás alatt, de nem javaslom. Elég húzós az ára, plusz valamennyi csak kerül az anyatejbe is belőle..
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Szabad szoptatás alatt önbarnítót használni?Van aki használ is?
- Milyen kozmetikai és pipere termékeket lehet használni illatanyag allergia esetén?
- Lehet használni Bioparox sprayt szoptatás alatt?
- Szoptatás alatt milyen krémeket lehet használni?
- Szoptatás alatt lehet olyan krémet használni, amely vérbőséget okoz?