Szabad szoptatás alatt önbarnítót használni?Van aki használ is? (tudásbázis kérdés)
Eleinte én is csak úgy jutottam el szoliba,hogy a párom, vagy anyu addig kint tologatta a kicsit, vagy elrohantam mikor aludt :)
A szoli / nap azért annyival jobb, hogy ott D vitamin is képződik, a bőrnek is jót tesz, és jókedvet csinál (nekem legalábbis) :)
Az önbarnitó meg annak is jó, akinek érzékeny a bőre, sok az anyajegye, nem szereti a szolit.
Én tudom,nekem se volt időm nagyon napozgatni,bár a szoli az belefért.
Mint már említettem,szerintem használhatsz önbarnítót.Ha a terhesség alatt lehet,akkor úgy logikus,hogy szopi alatt is lehessen.A védőnőd tuti tud tanácsot adni.
Egyre ideálisabb az idő a napozásra. Szerintem a jó szín elérésére inkább napozzál, így még D-vitamin is jut a szervezetedbe. Ha nincs rá lehetőséged, akkor szoláriumoz.
Az önbarnító krémek különböző vegyianyogokat tartalmazznak, melyek a szervezetbe jutba kiválasztodnak az anyatejbe, és kitudja milyen hatással lehetnek a babára.
Várd meg mig beszivódik, h ne nyalogassa le a baba.
De a szoli sem károsabb ilyenkor, mint egyébként.
Kérdezd meg a dokidat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tejcsi fontosabb,mint a jó szin!!!
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Szoptatás alatt lehet használni Pharmatex termékeket?
- Lehet használni Bioparox sprayt szoptatás alatt?
- Szoptatás alatt milyen krémeket lehet használni?
- Szoptatás alatt lehet olyan krémet használni, amely vérbőséget okoz?