Tudja valaki, ha T-home tripla csomagból hűségidő lejárta után le szeretnénk mondani a telefont, akkor fizetni kell ezért? (tudásbázis kérdés)
Akkor sürgősen válts szolgáltatót, vagy csomagot! A fiamnak a net mellett 2540 Ft a t-com-os számlája, valamilyen ezeréves csomag, olyat ma már nem is lehet kötni.
Ő is sokallja. Bár nem értem, miért nem beszéli le a lebeszélhető összeget, mert az tartozik hozzá. Nekem jó, mert péntek szabadnap 18 óra után ingyen hívhatom őket. Bár rühellik, mert ahhoz fel kell emelni a seggüket, a mobil meg ugye ott van kéznél. Már ha nincsenek kikapcsolva.
Én nem a net és a tv árát sokallom,azzal megvagyok elégedve,hanem azt,hogy havonta kifizetek majdnem 4000 forintot,csak arra,hogy van telefonom,amikor egész hónapban fel sem veszem.Szerintem ha ezt másképpen is meg lehet oldani akkor sok havonta kidobni a 4000 forintokat.Legalábbis nekünk.
A többi szolgáltatóról meg sok jót és sok rosszat hallottam,ezért nem biztos hogy célszerű váltanunk szolgáltatót,amikor meg vagyunk velük elégedve,ha a telefont el tudjuk intézni.
Akkor nem is értem, mi a gondod?
Megkérdeztem a szolgáltatódat. Ha a tripla csomag helyett a telefon nélkülit választod, az havi 300-zal többe kerülne.
Ha sokallod amit fizetsz, körül kell nézni a piacon, hátha találsz olcsóbban, jobb szolgáltatót.
Mivel már nem köt a hűség, a váltás ingyen lesz. De jó eséllyel ott is íratnak majd alá hűségnyilatkozatot, ami egy időre megint kötni fog.
Hát ez mégis csak jobb hír,mintha fizetném fölöslegbe a havi 4000-et.
Nálatok is IPTV van?Ha nem túl indiszkrét a kérdés akkor kb.mennyibe kerül így a net,tv és a telefon együtt?
Ha lejár a hűségidő tuti nem kell fizetnetek. Nekem is telefonalapú volt a netem, szintén a T-homenál és a telefont én sem nagyon használtam. Happy szóló csomagra váltottam, így Wireless-es lett a netem és megmaradt a vonal is. A telefonra csak akkor fizetek, ha kimenő hívást kezdeményezünk, a bejövő ingyenes. (Majdnem olyan kedvező percdíjjal megy, mint ha előfizetés lenne rajta).
Ezen kívül a többi szolgáltatás fenntartható.:)
Nekünk is T-home tripla csomag van. Mi leminimalizáltattuk a telefoncsomagot. Arról nem is telefonálunk, tényleg csak a net miatt van, de így is 1.000.-Ft külön havonta.
Még egy kérdés érdekelne! Ha lejár a hűség, akkor a tripla-kedvezményt is elveszted? Úgy értem, nőtt e a havidíj?
Na de Csajok!
Lehet a tripla csomag helyett duplára váltani ahol az IPTV mellé vagy telefont,vagy netet kérsz a dupla csomagba.De akkor ezt mégsem lehet megcsinálni?
Köszönöm szépen.
A tripla csomag azt jelenti,hogy az internet,a tv és a telefon szolgáltatás is benne van ebben a csomagban.
És mi ebből szeretnénk lemondani a telefont,mert csak fizetjük de nem használjuk és ez így fölösleges pénzkidobás.