Tud valaki valamit segíteni a Grünpowerről? (beszélgetés)
cicavirág
a jakabszelepes tartály ugy müködik mint a wc tartály,a tartályon található szűrös csatlakozásra kell a bemeneti vizet kötni ami lehet hálózati vagy furt kutas is(erre +szűrő ajánlott),a szűrő nélküli csatlakozást szabadon kell hagyni ott távozik a töltéskor a nyomás illetve üzem közben akár még a forró vízgőzök is,telepítésben tudok segíteni ha ugy adodik.
Kedves Hagyesz
17 csővel akarsz fűtésre rásegíteni akkor azt jobban át kellett volna gondolnod,ekkora mennyiségű cső nem tud jelentős mértékű energiát összegyüjteni ezt te rettenetesen alul méretezted.A kollektorbol azt a keveset is már a sötétedést követően el kell vonnod téli időszakban mert az 5 centis tartályszigetelés nem tudja azt sokáig megvédni a lehüllés ellen.Gondol bele ha csak 40 fokra melegített a kolli és kint mínusz 10 van az már 50 fok klönbség nincs hőtároló tömeged mint a könnyűszerkezetes házaknak sem.
Nekünk is van egy 17 csöves tavasztól őszig használható télen semmit sem ér a fűtésrásegítés csak kamu. Amúgy mi szerelőnek titulált emberrel csináltattuk, aki jól elrontotta a rendszerünket az óta se tudjuk utolérni.
Ezzel az emberel semmit ne csináltassatok Györki László Törökszentmiklós mi megjártuk.
Szia.
Húú, nekem kicsit kínai amit írtál. :D
Amúgy mi is most szeretnénk rendelni napkollektort, ma van az akció utolsó napja, szóval még agyalgatunk. :)
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Számvitelből tudna segíteni valaki?
- GrünPower napkollektorról van tapasztalata valakinek?
- Tud valaki valamit az áramtámogatásról. Állítólag volt a híradóban, de nem találok semmi anyagot róla a neten. Tud valaki segíteni?
- Valamit megnyomtam és az iwiw kezdőlapom feleakkora lett:(Valaki tud segíteni?
- Valaki tudna nekem segíteni? Angolul kéne valamit írnom a postáról.