Tud valaki egy megbízható au-pair ügynökséget? (beszélgetős fórum)
8. Vivimacska
2010. ápr. 13. 21:13
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni valaki tudna ajánlani egy jó ügynökséget mert a magán úton való kijutástól egy kicsit tartok!?
7. monikabianka
2010. febr. 10. 14:55
sziasztok Hungarian Au Pair Agency angliai székhelyű ügynökséggel ment ki vki? vélemények? mennyi idő alatt találtak családot? a válaszokat köszönöm!
6. d9e2022b84
2010. jan. 14. 13:35
hali!
Au-pairt keresek magam hejett, egy telleg nagyon kedves londoni csaladhoz. egeszsegugyi problemak miatt kell hazamennem. ha valakit erdekel, irj privit, es leirom az informaciokat. :)
5. Solyacska5 (válaszként erre: 4. - Solyacska5)
2008. szept. 2. 10:11
Jaj, de hülye vagyok, nem jól írtam le a címet, bocsi, szóval az aupaironline.co.uk oldalon találtam, most tuti jól írtam:)
4. Solyacska5
2008. szept. 2. 10:02
De jó neked, ciprus, nem semmi hely lehet:) Te melyik cégen vagy ügynökségen keresztül mentél ki? Én szintén az aupaironline.com oldalon keresztül találtam a melót.
2008. szept. 1. 11:26
en is aupairkent dolgozom most itt cipruson egyelore, de otthon a gyereksziget.hu oldalt ajanlanam, ott szerintem talalhatsz megfelelot, vagy fel is adhatsz hirdetest...
en egyebkent a newaupair.com oldalt is jonak tartom
2. Elinor1989
2008. szept. 1. 11:09
szia, én egy közvetítőt tudok neked ajánlani, a nevük Aupair Online, én is rajtuk keresztül találtam a családot.
itt megtalálod: www.aupaironline.co.uk
Sok sikert! Remélem még aktuális:)
1. sniki2
2007. febr. 15. 11:17
Tud valaki egy megbízható au-pair ügynökséget??
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki gyermekmodell ügynökséget, ami nem átverős?
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Makói kórházban tud valaki ajánlani jó, megbízható szülész-nőgyógyász orvost?
- Tudja valaki, hogy a google új üzenetfordítója mennyire megbízható?
- Van valakinek tapasztalat a véranalízissel kapcsolatban? Kíváncsi lenné mennyire megbízható a vizsglat.
- Tud valaki jó és megbízható autósiskolát Budapesten?