Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Vízfogyasztás terhesen fórum

Vízfogyasztás terhesen (beszélgetés)

Hàt igazàn a keringès miatt aggódok, nem azèrt hogy megnyomódik. Mindenhol azt olvasom hogy nem jó szűk nadràgokat hordani, mert problèmàt okoz.
7. Ágio8405 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:48
Nem kell aggódnod. A baba egy nagy vízzel teli labdával van. Nem tud megnyomodni és a keringése sem ezen múlik. Úgyhogy nyugi
Sziasztok. Egy ujabb hülyesèget csinàltam. Nagyon elszoritotta a hasamat a nadràg, most figyeltem fel rà, de lehet hogy màr eddig is szoritott. Fèlek hogy valami problèmàt okoztam ezzel a babànak. Olvaztam hogy szűk nadràgtól keringèsi problèmàk lehetnek. Ugy èrzem semmire nem tudok odafigyelni. 14.hèt
5. Panna07 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 13:53
Ne aggódj, akkor lenne gond, ha pl annyit hánynál, hogy nem tudnál inni, mert kijönne belőled, az ilyen kiszáradás lehet veszélyes a babára, de ez se feltétlen, mert ilyenkor infúziót adnak. Én négyszer feküdtem bent a kórházban emiatt, nem lett semmi baja a kislányomnak.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ágio8405)
nov. 6. 00:12
Hàt igen csak nekem sajnos több olyan napjaim is voltak, hogy mèg 1 liter vizet se ittam meg. Ès folyton csak aludtam.
nov. 5. 21:30
Nyugi baja biztos nem lett. A szervezet ilyen szinten jelzi ha kell. Én amikor még nem is tudtam hogy babát várok volt pár nap amikor rengeteget ittam. Egyfolytában szomjas voltam. Aztán utólag utána olvasva kb akkor lehetett hogy elkezd kiválasztódni a magzatvíz. Szóval a testem jelzett mire van szüksége. Másik ilyen volt a szülés után pár nappal amikor beindult a tejem. Előtte nap egész nap szomjas voltam és ittam. Másnapra meg is indult a tej (szülés után 3-4 nappal, pedig természetes úton szültem)
nov. 5. 17:05
Szia! Ne aggodj ezzel nagyon sokan kuzdenek. A dulam azt mondta hogy nagyon sok kismama nem tud vizet inni a folyamatos hanyinger miatt de ebbol igazan nagy gond nem lehet. Nekem a viz pont lement igy inkabb a folyamatos vecere jarkalassal volt a gond de ezzel eddig egyedul voltam.
nov. 5. 16:29
Sziasztok. Nagyon aggódom, mert az első trimeszterben nagyon kevès vizet fogyasztottam. Nem tudtam inni. Mostmàr igyekszem pótolni, de fèlek hogy baja lesz a babàmnak. Nektek sikerült elegendő vizet fogyasztani?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook