Tud valaki gyermekmodell ügynökséget, ami nem átverős? (tudásbázis kérdés)
Aki ilyen kérdést tesz fel az a nevetséges, vagy a másikat akarja hülyének nézni.
A divat sem fertőző, mégis terjed, - ha ugyan érted a lényeget.
Ja, nyilván az, kár, hogy nem írtam hozzá, hogy fizetett reklám...
Aki terhelhető (amúgy mi az, hogy terhelhető?) az úgyis terhelődik, ha anyuci nem hurcibálja fotózásra.
Ez most itt a reklám helye?
Teljesen nyilvánvaló, hogy van veleszületett és van a terelhető fiatal.
Ne légy nevetséges!
Ma már divat bizonyos körökben.
Már iskolás lányok kérdezik egymást, hogy csókolóztál-e már lánnyal?! Ha nem a válasz, akkor szinte lenézően tekintenek rá.
Hidd el, nem rosszindulatból írtam, csak azért, hogy több szempontból is tájékozott legyél és majdan ne nyaljon vissza a fagyi. :)
Szinte természetes, hogy azt a gyönyörű gyermekedet meg szeretnéd mutatni a világnak, de lehetnek hátrányai is a gyermek számára.
Nem akarok komolyabban foglalkozni vele ,25 hozzászóló ,annyira undorító hogy nem is válaszolok...
Azert kerdeztem ügynökséget,mert ugy tudtam ez a módja ,meg soha nrm hallottam pályázatokról,sehol,azzal is megelégednek...majd lehet nyitottabb szemmel kell járnom
Az egyetlen amit hallottam es azert lovagolok ezen mert az meg teccet is vna a Kinder csokis pályázat .
Mint irtam nrm akarok rendszeresen ezzel foglalkozni,de kipróbálni es elküldeni pl egy kinderes fotózásra nem égbekiáltó bűn!
Lányom is nagyon jó modell lenne és a fiam is, de én nem tenném ki ennek őket.
Később meg azért nem, mert ott nem a ruha lenne a lényeg, hanem ami alatt van. 18 év felett azt csinálnak amit akarnak.
Tudod mennyire telítve van a piac? Tudod mennyi az esélye, hogy pont a ti portfóliótok lesz nyerő és beválogatnak titeket 1-1 reklámhoz? És a castingon 99%, hogy kiestek, hacsak nem te vagy Orbán Rahel. Erről ennyit. Nem elvenni akarom a kedved, de gondold át még párszor ezt a dolgot.
Te is olvasd el,kérlek,amit írsz: TE PRÓBÁLNÁD KI,TE LENNÉL BÜSZKE RÁ! Nem neki van erre igénye,hanem neked! Valahogy olyan,mintha a saját meg nem valósított álmodat szeretnéd a gyereken behozni!
Egy 2 éves még nem tudja eldönteni,hogy szeretne-e Kinder csoki arc lenni,ez a te döntésed. Persze,élvezné (ha nem munkának szánod számára,hanem egyszeri alkalomnak) a felhajtást maga körül,melyik gyerek ne élvezné? De te itt ügynökséget kérdeztél,ami arra engedett következtetni,hogy komolyabban szeretnél foglalkozni a pici fotóztatásával.
Ha egy baba-mama (mondjuk) újságban látnád viszont,a helyedben küldenék képeket az ott kiírt pályázatokra,nem ügynökséget keresnék.